«Έχω βρει τον μπελά μου με εσένα» - "Έλιωσε" η Καινούργιου με την έκπληξη του τενόρου, Βασίλη Κούτρη

«Μπαίνω σε ένα site και κάτω βρίζουν. “Μιλφάρα, λυσσάρα, πως την έπεσες έτσι;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω βρει τον μπελά μου με εσένα» -

Σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2023 και αν εξαιρέσει κανείς το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί με τον 16χρονο εκπρόσωπο της Ελλάδας, τα βλέμματα έχουν στραφεί σε ένα από τα πρόσωπα που είχαν θέσει υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κούτρη έναν 29χρονο τενόρο, ο οποίος παρόλο που δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να γίνει εκείνος ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και από ότι φαίνεται και την καρδιά της Κατερίνας Καινούργιου.

Η έκπληξη του τενόρου, Βασίλη Κούτρη, στην Κατερίνα Καινούργιου

Τις προάλλες, δηλαδή, ο ίδιος βγήκε μέσω skype στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, και αμέσως η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει τον ενθουσιασμό της, τονίζοντας το πόσο όμορφος είναι ως άντρας γενικότερα. Από τότε έγινε ένας μικρός χαμός, αλλά αντί αυτό να απομακρύνει τον μουσικό, πήρε το θάρρος και βρέθηκε live στο πλατό του ALPHA για να κάνει έκπληξη στην δημοσιογράφο.

Φυσικά, εκείνη έμεινε άφωνη και αμέσως άρχισε να του λέει: «Έχω βρει τον μπελά μου με εσένα. Κάτσε να σου εξηγήσω… Βγαίνεις στην εκπομπή και εγώ δεν σε είχα προσέξει και λέω “τι ωραίο παιδί”. Και μου λένε από πάνω και τενόρος και ο Θέμης ότι έχεις πολύ ωραία φωνή και σπουδαία πορεία. Μπράβο. Έκανα λίγο πλάκα και μετά δέχθηκα άπειρα μηνύματα μίσους από γυναίκες κυρίως.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και μπαίνω σε ένα site και κάτω βρίζουν. “Μιλφάρα, λυσσάρα, πως την έπεσες έτσι; σεξουαλική παρενόχληση στο παιδί”… Χάρηκα γιατί μου έστειλαν κάποια παιδιά το Instagram σου, τις δουλειές σου, τις συνεργασίες σου και χάρηκα, γιατί τουλάχιστον έψαξαν αυτό το παιδί και βοήθησα σε κάτι, για να σε μάθει περισσότερο ο κόσμος».