Χώρισαν αλλά... - Η μία και μοναδική φωτογραφία που έχει κρατήσει ο Τριβιζάς με την Χρυσαειδή στο instagram

Εκείνη τις έχει σβήσει όλες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Μπορεί να ήταν μαζί χρόνια και να παντρεύτηκαν προσφάτως, ωστόσο λίγο μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Παναγιώτη Τριβιζά. Μάλιστα, ακούστηκε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο κι αυτό ήταν ουσιαστικά η αιτία του χωρισμού του ζευγαριού, ωστόσο και οι δύο έσπευσαν να το διαψεύσουν.

Πριν μερικές μέρες, ο γνωστός αθλητής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και παραδέχθηκε στην κάμερα πως ο χωρισμός τους ήταν ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο, ενώ προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις.

Πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει επίσης στις κάμερες για το τέλος του γάμου τους (δείτε εδώ τι είχε πει).

«Ήταν απόφαση της Σταυρούλας την οποία εγώ την σεβάστηκα. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω. Ήταν λίγο απότομο γιατί έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις είχαμε παντρευτεί, είχαμε γυρίσει από το ταξίδι του μέλιτος και όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα σοκ, όταν μου το ανακοίνωσε», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Για όσα ακούστηκαν σχετικά με τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους: «Όχι, δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο. Με τσάντισε τόσο πολύ αυτό που απευθύνθηκα κι εγώ στη δικηγόρο της Σταυρούλας και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους. Έχει βγει το διαζύγιο και έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές».

Τέλος, ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την πρώην σύζυγό του στο Survivor All Star. Να υπενθυμίσουμε πως την ώρα λοιπόν που η Σταυρούλα βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο που τους μετέφερε στον αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, η κάμερα την εντόπισε και η δημοσιογράφος την ρώτησε «Τελευταία κλήση που θα κάνεις;», με τη Σταυρούλα να απαντάει αφήνοντας την σπόντα της «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα» (δείτε εδώ το βίντεο).

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη - Ο Βασάλος συναντιέται στο δάσος με την φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα!

Η μοναδική φωτογραφία που έχει κρατήσει ο Τριβιζάς με την Χρυσαειδή

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, βλέπουμε πως η Σταυρούλα έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες με τον Παναγιώτη. Εκείνος, όμως, έχει κρατήσει μόνο μια, από τα γενέθλιά του στις 27 Νοεμβρίου 2022.