«Η απόφαση για το διαζύγιο...» - Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Τριβυζά για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Δεν θα επικοινωνήσω μαζί της στο Survivor»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η απόφαση για το διαζύγιο...» - Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Τριβυζά για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Έντονα έχει συζητηθεί το διαζύγιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Παναγιώτη Τριβυζά έπειτα από τρεις μήνες γάμου (δείτε φωτογραφίες με το νυφικό και τους καλεσμένους). Αποκορύφωμα των φημών που ξέσπασε μετά την είδηση του διαζυγίου, ήταν το τρίτο πρόσωπο...

«Σκέψου σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Σταυρούλα. Τώρα είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει και να δώσει μια απάντηση σε περίπτωση που προκύψει μια δήλωση περαιτέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιδί που είναι αρκετά συγκρατημένος κι επειδή μου έκανε εντύπωση πώς κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου έβγαινε, υποστήριζε, μιλούσε παντού, έστελνε μηνύματα και βλέπω τώρα έναν άντρα αρκετά πληγωμένο…

Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό», είχε αναφέρει η Μαρία Αντωνά στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μετά από το σχόλιο αυτό που έγινε στην εκπομπή, η Σταυρούλα απάντησε με τον δικηγόρο της, ενώ η Μαρία Αντωνά λίγες ώρες αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η απάντηση του Παναγιώτη Τριβυζά για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με την Σταυρούλα

Οι κάμερες που συνάντησαν τον Παναγιώτη Τριβυζά σε δημόσια έξοδο του, τον ρώτησαν σχετικά με το διαζύγιο του αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί με την γνωστοποίηση της είδησης.

«Δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί της», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς έπειτα από ερώτηση που του έγινε από τους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την αποκάλυψη που έγινε σχετικά με το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους, σχολίασε «Μου το μετέφεραν. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση με την πρώην σύζυγό μου», ενώ συνέχισε σχετικά με την έκταση που πήρε ο χωρισμός τους «Δεν με ενοχλεί. Γίνονται διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού».

«Δεν θα επικοινωνήσω στο Survivor με την Σταυρούλα. Έχουμε πάρει διαζύγιο», ξεκαθάρισε, ενώ σταμάτησε πριν καν αρχίζουν τις φήμες περί επανασύνδεσης «Δεν θα υπάρξει επανασύνδεση, το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά».

«Ήταν κοινή απόφαση το διαζύγιο. Δεν χωρίσαμε επειδή πήρε στο All Star Survivor», ολοκλήρωσε.