Με καινούργια δουλειά και σπίτι στον Πειραιά - Φωτογραφίες του Θύμιου Μπουγά από την νέα του ζωή

Έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με καινούργια δουλειά και σπίτι στον Πειραιά - Φωτογραφίες του Θύμιου Μπουγά από την νέα του ζωή

Το περσινό καλοκαίρι ο Θύμιος Μπουγάς κατάφερε να συγκινήσει το Πανελλήνιο με την ιστορία του και όπως φαίνεται προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ο ίδιος να υπενθυμίσουμε είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι λόγω του bullying που δεχόταν, ωστόσο μετά από μερικές μέρες βρέθηκε και εκ τότε βρίσκεται στην Αθήνα και υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις και δεν χάνει την ελπίδα του.

Ο 39χρονος άνδρας από τον Πύργο Ηλείας όλους αυτούς τους μήνες είναι ολοφάνερο πως έχει δεχτεί αρκετή αγάπη και στοργή από πολλούς ανθρώπους. Έτσι, ο Θύμιος θέλησε μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να πει με την σειρά του το δικό του «ευχαριστώ» (δείτε την εδώ).

Η νέα ζωή του Θύμιου Μπουγά

Ο ίδιος πλέον εργάζεται στην εταιρεία Dport Services, που δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά και συκεκριμένα έχει θέση ευθύνης στον έλεγχο εμπορευματοκιβωτίων.

«Αυτό ήθελα πάντα, να έχω μια δουλειά, να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου. Όλοι οι συνάδελφοι μου στην εταιρεία μου συμπεριφέρονται άψογα και κάθε πρωί στις 6, που πιάνω δουλειά, ξεκινάω με μεγάλη όρεξη και χαρά».

Τη ίδια στιγμή, έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Πέραμα, όπου συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο ευχαριστώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσους το βοήθησαν και τον βοηθούν.

«Μόλις τελειώσω τα χειρουργεία, με τη βοήθεια όσων συνεχίζουν να με στηρίζουν, δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία, για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες».

«Είμαι καλά προς το παρόν, αισθάνομαι καλά με τον κόσμο πλέον γιατί δεν είναι όπως πρώτα. Δεν συμπεριφέρονται όπως παλιά. έχω μια ανταπόκριση πολύ καλύτερη. Ακόμα και οι συμπατριώτες μου στον Πύργο. Υπάρχουν όμως και μερικοί που ακούω άσχημα πράγματα. Για παράδειγμα, λένε ότι εγώ είχα κάνει κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν τους δίνω σημασία. Δεν χρειάζεται.

Το ατύχημα έγινε το 2018. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά από το ατύχημα. Είχα μεγάλη ταλαιπωρία. Πάρα πολύ, μέχρι που κάποιοι γιατροί σταμάτησαν τη διαδικασία αποκατάστασης. Δεν ξέρω γιατί. Το τελευταίο χειρουργείο το έκανα στο ΚΑΤ. Τους είπα πότε να έρθω και μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και δεν το έκαναν ποτέ».

Έφυγα και πήγα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Μάζευα καλώδια για να τα καθαρίσω και να πουλήσω τον χαλκό. Μ΄αυτά έβγαζα τα έξοδα μου. Έτσι ζούσα. Δεν έψαχνα φαγητό στους κάδους, έψαχνα καλώδια για χαλκό. Δεν ήξερα ότι με έψαχνα. Δεν είχα τηλεόραση τίποτα. Κανένας δεν μου είπε ότι με ψάχνουν», είχε πει χαρακτηριστικά λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό του (δείτε εδώ το βίντεο).