Έγινε γνωστό: Τι συνέβη στο MEGA με πρωταγωνίστριες τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Μαρία Μπεκατώρου

Θα συνεχίσουν τις εκπομπές τους ή όχι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγινε γνωστό: Τι συνέβη στο MEGA με πρωταγωνίστριες τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Μαρία Μπεκατώρου

Μπορεί να έχουμε μόλις Φλεβάρη, ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ παρουσιαστών και καναλιών για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει μιας και τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα λοιπόν στα άτομα που συζητούν ήδη για το επαγγελματικό τους μέλλον είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Μπεκατώρου. Η πρώτη παρουσιάζει το Χαμογέλα και Πάλι τα πρωινά των ΣΚ, ενώ η δεύτερη το The Chase κάθε απόγευμα (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εκπομπή Πρωινό μας, τα νέα και για τις δύο παρουσιάστριες είναι ευχάριστες.

Το επαγγελματικό μέλλον της Σίσσυς Χρηστίδου και της Μαρίας Μπεκατώρου στο MEGA

«Η Σίσσυ Χρηστίδου παρουσιάζει μια επιτυχημένη εκπομπή το Σαββατοκύριακο και θα συνεχίσουν τα χαμόγελα για ακόμα δύο χρόνια. Έγινα μια πολύ καλή συνάντηση μεταξύ της εταιρείας Barking Well, του Mega και της Σίσσυς και έδωσαν τα χέρια. Η συμφωνία αφορά την εκπομπή, την παρουσιάστρια και τον σταθμό, είναι τα τρία μέρη που συμφώνησαν, η ανανέωση αφορά τα δύο επόμενα χρόνια. Δεν έχουν μπει οι υπογραφές, θα μπουν όμως πολύ σύντομα. Μαζί της συνεχίζει και ο Παύλος Σταματόπουλος».

Για την Μαρία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος είπε: «Πρόθεση της Μαρίας και του σταθμού είναι να συνεχίσει το The Chase, η συμφωνία με τα μάτια έχει κλείσει, απομένει το τυπικό. Η Μαρία Μπεκατώρου ενδιαφέρεται να παρουσιάσει και κάτι ακόμα, εκτός από το The Chase. Αυτό θα συζητηθεί λίγο αργότερα, τον Μάιο».