Χαμός στο MEGA - Τα πάνω κάτω με την Μαρία Μπεκατώρου

Τι έδειξε η τηλεθέαση του The Chase

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε να βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη όταν έδωσε τα χέρια με το Mega συμμετέχοντας στον πρώτο κύκλο του Just the 2 Of Us και στη συνέχεια όταν ανέλαβε την παρουσίαση του παιδικού show μαγειρικής Junior MasterChef.

Μετά από μια πολυετή συνεργασία με τον ΑΝΤ1 (δείτε τι είχε πει για την αποχώρηση της), τελικά επέστρεψε και πάλι στο Mega, όπου παρουσιάζει το The Chase με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η τηλεθέαση του The Chase της Μαρίας Μπεκατώρου

Το τηλεπαιχνίδι πηγαίνει πάρα πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και ειδικά χθες 31/1 έκλεισε το μήνα με εκπληκτικά ποσοστά σε δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 20,4% ενώ σε τέταρτα έφτασε 13.4 - 18.9 - 22.4 - 23.0 - 24.4.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τροχός της τύχης 15,2
  • ΑΝΤ1: 5 χ 5 11,6
  • MEGA: The Chase 20,4
  • ALPHA: Deal 13,9
  • EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 4,5
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 5,7
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 6,2
  • OPEN: Έρωτας φυγάς 10,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η πιο δυνατή καταδίωξη

Μία πολύ δυνατή καταδίωξη παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Τρίτης 15/11 με την Μαρία Μπεκατώρου να ήταν έτοιμη να... καταρρεύσει με ό,τι συνέβη στο πλατό και συγκεκριμένα στον τελικό.

Ειδικότερα, στη τελική καταδίωξη είχαν απομείνει δύο παίκτες οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί και μάλιστα διεκδικούσαν το ποσό των 12,700 ευρώ.

Είχαν απαντήσει λοιπόν 12 ερωτήσεις και περίμεναν αν το Βουνό θα κατάφερνε να τις απαντήσει ή αν θα κατάφερναν να κατακτήσουν το ποσό, κάτι που και τελικά το έκαναν.

Ωστόσο, η αγωνία στα τελευταία λεπτά χτύπησε κόκκινο, με την παρουσιάστρια να θέλει μάλιστα να πάρει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ μάλιστα σε μερικά προηγούμενα επεισόδια, είδαμε πάλι την Μαρία Μπεκατώρου να έχει μια έντονη στιγμή στον αέρα του παιχνιδιού.