Κατέβηκαν στην πορεία παρέα - Παντού μαζί ο Πανταζάρας με την σύντροφό του Σίσσυ Τουμάση

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Σε μια πολύ καλή περίοδο βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος σκίζει σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του και παράλληλα από ότι μαθαίνουμε και η προσωπική του ζωή είναι σε ισορροπία.

Τα δημοσιεύματα αλλά και οι φωτογραφίες, που δειλά δειλά δημοσιεύει στο instagram o Πανταζάρας τον δείχνουν να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συναδέλφου του, τη Σίσσυ Τουμάση. Παρ΄ όλα αυτά σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος δήλωσε, πως είναι καλά στα προσωπικά του χωρίς να μιλάει για την ίδια (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί του ζευγαριού στο στόμα).

Το ζευγάρι κάνει τα πρώτα του ταξίδια και γενικότερα κοινές εμφανίσεις στην Αθήνα και μάλιστα την Τετάρτη 8/2 ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε μαζί στο Υπουργείο Πολιτισμού να στηρίζουν τη συμβολική κατάληψη από καλλιτέχνες, με το κλάδο τους να περνάει σοβαρή κρίση.

Η κοινή εμφάνιση του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση

Πανταζάρας - Τουμάση

Η νέα κοινή φωτογραφία Πανταζάρα - Τουμάση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το love story μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε όταν συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση «It’s not Romeo and Juliet» και από τότε είναι αχώριστοι. Λατρεύουν μάλιστα, να περνούν όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί μακριά βέβαια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε πολλές φορές ο Αργύρης Πανταζάρας έχει πει πως δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Τώρα όμως με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, η Σίσσυ Τουμάση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Αργύρη Πανταζάρα, στην οποία τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα κινηματογραφικό φιλί.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός σχετικά σύντομα θα εμφανιστεί σε πολύ αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης η οποία έχει "σπάσει" ταμεία. Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγοντας πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών - δείτε εδώ σε ποια σειρά μπαίνει.

pantazaras-toumasi