My style rocks: Ανατροπή με την νικήτρια της εβδομάδας - Η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Η μία γέλαγε ή άλλη έκλαιγε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: Ανατροπή με την νικήτρια της εβδομάδας - Η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Πολλές πληροφορίες πήραμε από το σημερινό (8/2) επεισόδιο στο My style rocks, καθώς για άλλη μια φορά δεν έλειπαν τα έντονα και αιχμηρά σχόλια, καθώς προς το τέλος του επεισοδίου έκλεισε με αποχώρηση αλλά και τη μεγάλη νικήτρια.

Νωρίτερα όμως η προσπάθεια της Σελένης Φωτιάδη έφερε πολλές αντιδράσεις αυτή τη φορά όχι από τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά από όσα της είπε η κριτική επιτροπή (δείτε εδώ το σχόλιο, που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα).

Να τονίσουμε εδώ, πως η διαγωνιζόμενη επέλεξε να κάνει μια πρωτότυπη εμφάνιση με το look της να αφορά σε γάμο και πιο συγκεκριμένα την Ιορδανία, όπως είπε.

Οι κριτές, όπως τόνισαν το βρήκαν συνολικά κάπως άτοπο και πιο πολύ από όλους ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος της έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο με την ίδια μάλιστα να απαντάει...

«Δεν πειράζει, βάλτε μου 1, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ πολύ. Εγώ δεν μπορώ να αλλοιώσω εδώ την προσωπικότητά μου και να φαίνομαι καραγκιόζης, οπότε πρέπει να έρθω εδώ με τη στιβαρότητα που έχω. Στο δικό μου μυαλό φαίνεται σαν προσβολή», είπε η Σελένη.

Και αφού έπεσαν οι τόνοι, μιας και πλέον έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εντάσεις στο παιχνίδι, έπρεπε να ανακοινωθεί το κορίτσι, που πήρε με την αξία του τις 2.500 ευρώ με αυτήν να μην είναι άλλη από την Όλγα Κοτλίδα.

Η νικήτρια της εβδομάδας και η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks

Μετά λοιπόν την πασαρέλα της νικήτριας ακολούθησαν τα σχόλια και η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, από την οποία εν τέλει κρίθηκε πως θα αποχωρήσει η Νικολέττα Στρελτσόβα.