Dragons' Den: «Καθάριζα και τουαλέτες...» - Σοκάρει η Λιλή Περγαντά με την εξομολόγησή της για την καριέρα της

Πώς κατάφερε να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den: «Καθάριζα και τουαλέτες...» - Σοκάρει η Λιλή Περγαντά με την εξομολόγησή της για την καριέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον κανάλι του ΑΝΤ1, The 2night Show, ήταν η Λιλή Περγαντά, μία από τους "δράκους" τους Dragons' Den, του νέου επιχειρηματικού σόου που ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ την απόφαση του σταθμού για το παιχνίδι).

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της, εξηγώντας όλα όσα πέρασε για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, τονίζοντας πως η διαδρομή αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Αντιθέτως, αντιμετώπισε πολύ αρνητισμό γύρω της και πολλοί προσπαθούσαν να τις γκρεμίσουν τα όνειρα, με την ίδια να έχει κάνει απίστευτες δουλειές για να μπορεί να στηρίξει τις επιθυμίες της.

Η εξομολόγηση της Λιλής Περγαντά για την καριέρα της

«Τελείωσα το Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη ως χημικός γιατί δεν με κάλυπτε μόνο ένα πτυχίο. Έκανα ένα μάστερ στη χημεία τροφίμων και management. Δεν υπήρχε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά μου. Δύσκολα χρόνια, καθάριζα και τουαλέτες αλλά τα κατάφερα!», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έζησα τρία χρόνια στο Λονδίνο, δούλεψα σε μία μεγάλη εταιρεία σαν χημικός και γύρισα πίσω γιατί με ήθελε η οικογένειά μου, αλλιώς θα ήμουν στέλεχος εκεί. Τι να κάνω στην Ελλάδα με δύο πτυχία; Με ρωτούσαν “εσύ είσαι χημικός ή μάνατζερ; Φύγε από δω”».

Ποια είναι η αμοιβή της στο στο Dragons' Den

Το πρωί της Τετάρτης ((1/2) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής του Dragon's Den που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ πως πήγε από νούμερα) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα για τα επαγγελματικά του βήματα και το νέο project του καναλιού.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μεταξύ άλλων μίλησε και για την γυναίκα την ζωής του, που είχαν περάσει μια κρίση στην σχέση τους (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά και τις σχέσεις που έχει πλέον με τον Γιώργο Μαυρίδη (δείτε εδώ τα λόγια του).

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι «Dragons' Den» και τους συντελεστές του. Πιοσ συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Χάρη Βαφειά και τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρόταση του παρουσιαστή για να "επενδύσει" στους παίκτες του παιχνδιού.

«Οι Dragons δεν πληρώνονται ούτε ένα ευρώ. Τους δίνεται η ευκαιρία να σταθούν μπροστά σε επίδοξους επιχειρηματίες και ωραίες επενδυτικές ευκαιρίες, να επενδύσουν τα λεφτά τους και να βγάλουν χρήματα. Άρα δεν πληρώνονται. Οι επενδύσεις έχουν ρίσκο. Για τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν τα χρήματα σημασία.

Σημασία έχει αυτό το ταξίδι του επιχειρείν. Αυτή η διαδικασία, η στρατηγική που θα σκεφτούμε σε γεμίζει. Γενικότερα δεν υπήρχε πολύ μεγάλη δυσκολία να τους πείσω. Ο Βαφειάς όταν του το είπα, μου απάντησε μου αρέσει να το κάνουμε. Ο πιο δύσπιστος ήταν ο Πολ Ευμορφίδης. Δεν του αρέσει η τηλεόραση, η έκθεση. Πριν έρθω εδώ μου έλεγε πόσο χαρούμενος ειναι που το κάνει» είπε χαρακτηριστικά!