Έφυγε τρέχοντας με το αυτοκίνητό του - Πού πήγε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το τέλος της δίκης

Η αντίδρασή του μόλις είδε τις τηλεοπτικές κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε τρέχοντας με το αυτοκίνητό του - Πού πήγε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το τέλος της δίκης

Ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του και αθώος για τον βιασμό κρίθηκε χθες 8/2 ο Πέτρος Φιλιππίδης, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να επιβάλει ομόφωνα 8 έτη κάθειρξης με αναστολή. Επιπλέον, στον κατηγορούμενο ηθοποιό, επιβλήθηκαν, επίσης ομόφωνα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του (δείτε εδώ τι είπαν οι δικηγόροι του αμέσως μετά το τέλος της δίκης).

Το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου υπεράσπισής του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, ο Πέτρος Φιλιππίδης χθες βράδυ 8/2, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής.

Έφυγε τρέχοντας με το αυτοκίνητό του ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη βρέθηκε έξω από το γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου προκειμένου να αποσπάσουν μια δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την έξοδό του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο ηθοποιός βγήκε από το γκαράζ του δικηγορικού γραφείου με το αυτοκίνητό του και να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, προσπερνώντας τις κάμερες.

Να σημειώσουμε, επίσης, πως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης υποδέχτηκε την απόφαση με ψυχραιμία. Φορούσε συνεχώς τη μάσκα του, ενώ όταν αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, κάποιοι από τους οικείους του, φώναξαν «μπράβο».

Την ίδια στιγμή. η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους, Δημήτρης Φιλιππίδης (δείτε εδώ με τι ασχολείται σήμερα) ήταν σε όλη τη διάρκεια στο πλευρό του και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι. Επιπλέον, την ώρα που το δικαστήριο αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον βιασμό κατ΄ εξακολούθηση η πρώτη καταγγέλλουσα ξέσπασε σε κλάματα και βγήκε έξω από την αίθουσα και μετά από λίγο επέστρεψε.