"Έσκασαν" τα γεννητούρια - Αγαπημένη Ελληνίδα ανακοίνωσε τα ευχάριστα και δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Να της ζήσει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νεφέλη Γεωργαλά
Instagram / Νεφέλη Γεωργαλά

Μπορεί η γέννηση του παιδιού της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία να είναι το θέμα των ημερών (δείτε εδώ το όνομα που θα πάρει ο γιος τους και πότε θα βγει από το νοσοκομείο), παρόλα αυτά πολλές ακόμη διάσημες Ελληνίδες είτε περιμένουν να φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους, είτε μόλις γέννησαν.

Η Ιωάννα Τούνη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι κάποιες από αυτές, αλλά ανάμεσά τους, λοιπόν, βρίσκεται και μία αγαπημένη influencer, η οποία έχει δηλώσει πως είχε από μικρή το "μικρόβιο" της μόδας, το οποίο της μετέδωσε η μητέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια, μαζί με την αδερφή της, Ναταλία, ξεκίνησε το blogging δέκα χρόνια πριν και πλέον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει πολλές σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα brands.

Ποια αγαπημένη Ελληνίδα γέννησε μόλις

Τα τελευταία χρόνια, ζει στη Σιγκαπούρη και πλέον πλέον απολαμβάνει την νέα της καθημερινότητα, γεμάτη από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, έχοντας στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Νεφέλη Γεωργαλά, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, με τον νεογέννητο γιο της, συνοδεύοντάς τες από ένα άκρως συγκινητικό και τρυφερό κείμενο που μιλάει στην καρδιά κάθε μανούλας εκεί έξω.

«2/7/2023, 00.36 π.μ. το αγοράκι μας ήρθε στη γη τις πιο σουρεαλιστικές 15,5 ώρες της ζωής μου. Και είναι ακριβώς όπως είπαν ότι θα ήταν... δεν μπορούν να περιγράψουν λόγια αυτή την αγάπη...
Καλώς ήρθατε στον κόσμο αγάπη μου….νομίζω ότι η καρδιά μου θα εκραγεί ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μάξιμος-Φίλιππος Τσανγκ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με μηνύματα και ευχές για το νέο μέλος στην οικογένειά της.

Νεφέλη Γεωργαλά παιδί
Instagram / Νεφέλη Γεωργαλά

Νεφέλη Γεωργαλά μωρό
Instagram / Νεφέλη Γεωργαλά