Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα

Οι αποκαλύψεις για τον τοκετό και τους πρώτους πόνους που ένιωσε

Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα
NDP
News 08.02.2023 12:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 η Ελένη Φουρέιρα, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ήταν παρών σε όλον τον τοκετό και σύμφωνα με τον γυναικολόγο, ήταν πολύ βοηθητικός και υποστηρικτικός (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα του ποδοσφαιριστή από την καφετέρια του μαιευτηρίου).

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα.

Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα στο Happy Day.

Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Αναστασία Ζάρκα στην εκπομπή «[email protected]», ο τοκετός δεν ήταν προγραμματισμένος, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα ένιωσε τους πρώτους πόνους το πρωί της Τρίτης όπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η τραγουδίστρια θηλάζει κανονικά, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 10/1 (δείτε εδώ τι όνομα θα δώσουν στον μικρό).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα στείλω και μια... » - Οι δημόσιες ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της

«Με πήρε τηλέφωνο και...» - Οι πρώτες δηλώσεις των συνεργατών της Ελένης Φουρέιρα για τον ερχομό του γιου της

Share