Survivor All Star: «Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση...» - "Κόλαφος" ο Αλέξης Παππάς για τον Νίκο Μπάρτζη

Τον "δίκασε" ξανά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση...» -

Ένας από τους παίκτες που δεν θέλησε να συμμετέχει ξανά στο Survivor All Star είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ωστόσο δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με αυτό, εφόσον το παρακολουθεί και γνωρίζει πιο καλά τους παίκτες, με αποτέλεσμα και οι δημοσιογράφοι να τον ρωτούν συνεχώς για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, το πρωί της Τετάρτης 8/2 και αναφέρθηκε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου (δείτε εδώ ποιοι 5 παίκτες αρνήθηκαν την επιστροφή της) και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι (δείτε εδώ τι συνέβη στην συνάντησή της με τον Ατζούν), μιλώντας και για τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος της κάρφωσε, ενώ δεν δίστασε να πει πως η απουσία του είναι σίγουρα αισθητή.

"Κόλαφος" ο Αλέξης Παππάς για τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star

«Ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει, άθελά μου και χωρίς να γνωρίζω αυτές τις δύο παίκτριες, θα ταυτιστώ υπερ τους. Πήρε μορφή ντεντέκτιβ ο Νίκος Μπάρτζης και “έδωσε” τις δύο παίκτριες. Εκεί μου αφήνουν πολλά ανοιχτά ερωτηματικά για το τι μπορεί να συνέβη, σαν παρασκήνιο και τα σενάρια είναι άπειρα», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Σίγουρα αυτή η κατάσταση φέρνει τον Νίκο ως ήρωα προς την ομάδα του, και από τις επόμενες 3 εβδόμαδες, όσο κακός και να είναι αγωνιστικά, δεν θα ψηφιστεί από την ομάδα του. Το μεγάλο στοίχημα για τον Νίκο Μπάρτζη και το Survivor, ήταν να διώξει δύο πολύ δυνατές παίκτριες, πράγμα που το πέτυχε. Περισσότερο στρατηγικό μου φαίνεται και λιγότερο ως ένα κομμάτι που αφορά την ηθική».

«Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανε θεωρώ και δεν μου άρεσε», κατέληξε.