«Δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την αντικατάστασή του από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έκλεισε στόματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια...» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την αντικατάστασή του από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κατά καιρούς, ακούγονται πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων στις εκπομπές των καναλιών, με πολλούς να φεύγουν, άλλους να τσακώνονται και άλλους να παραμένουν ή να ανεβαίνουν σε θέση. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τελευταία νέα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είχε δώσει τέλος στην καριέρα της ως παρουσιάστρια, ανακοίνωσε μετά ότι επιστρέφει και τελικά η συμφωνία της ναυάγησε.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, είχε δημιουργηθεί μία φήμη, κατά την οποία αναφερόταν πως η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, Πρωινό, κόβεται και την θέση του συγκεκριμένου παρουσιαστή θα πάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή η απάτη που σχηματίστηκε εις βάρος του οικοδεσπότη του The 2night Show (δείτε εδώ τι συνέβη), ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε όσα έχουν ειπωθεί και να κλείσει στόματα.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικατάστασή του από τον Αρναούτογλου

«Βγήκε το πρωί μια τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε ότι έχει συμφωνήσει ο Γρηγόρης με το κανάλι να κάνει του χρόνου το πρωινό, εγώ δεν το έχω μάθει ακόμα και όταν το συμφωνήσουν τότε θα μου το πουν.

Αυτή η πλάκα που γίνεται ότι πρέπει να κοπούν οι εκπομπές που πάνε καλά… Αυτές που δεν πάνε καλά, δεν πειράζει, τις αφήνουν τα κανάλια. Αυτές που δεν πάνε καλά αυτές κόβουν τα κανάλια, δηλαδή είναι ηλίθιοι στα κανάλια. Και το λένε οι τηλεοπτικοί συντάκτες αυτό…», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον αέρα.