Τον κάνει ό,τι θέλει - Οι ζαβολιές του Ετεοκλή Παύλου με τη μικρή Μελίτα όταν λείπει η Χατζίδου

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eteoklispavlou - instagram
eteoklispavlou - instagram

O Eτεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αποτελούν ένα από τα ζηλευτά ζευγάρια της showbiz, αφού όταν μιλάει ο ένας για τον άλλον ανταλλάσσουν αληθινά λόγια αγάπης.

Οι δύο τους φέτος δοκιμάζονται και μέσα από την παρουσίαση του Breakfast at star με την συνύπαρξη τους αυτή να είναι αρεστή στο κοινό και πάνω από όλα στους ίδιους (δείτε εδώ την τρελή σκηνή ζηλοτυπίας τους στον αέρα του Star).

Το ζευγάρι λοιπόν, είναι μαζί στη ζωή αλλά και στα επαγγελματικά και το μόνο κακό σε αυτό είναι ότι λείπουν τις ίδιες ώρες από την κόρη τους, Μελίτα στις στιγμές, που τους χρειάζεται, όπως για παράδειγμα στην περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη», είχε πει η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή να προσθέτει «Όταν έχει να κάνει με το παιδί, δεν θέλει πανικό. Απευθυνόμαστε στον γιατρό».

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη και ο Ετεοκλής έχουν βρει τις ισορροπίες για να μεγαλώνει η Μελίτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έτσι όταν τελειώνουν από την εκπομπή αφιερώνονται σε εκείνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το βίντεο, που δημοσίευσε την Τετάρτη 8/2 στο instagram ο Ετεοκλής, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει παιχνίδια με την μικρή στο σπίτι, χαλαροί και ανέμελοι.

Το τρυφερό βίντεο του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του

«Το κορίτσι του μπαμπα; η ο μπαμπας του κοριτσιού; », έγραψε στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.