Δεν θυμίζει σε τίποτα την πολυτέλεια της μεζονέτας του - Σε ποια περιοχή μετακόμισαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου

Δεν το άντεχε η τσέπη τους πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και η κατηγορίες για το διπλό βιασμό απορρίφθηκαν (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του), ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Παρόλο που ο ηθοποιός βιώνει μία οικονομική καταστροφή, συνεχίζει να επιτίθεται στις καταγγέλλουσες και, μάλιστα, κατέθεσε αγωγή ενάντια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μιλώντας, όμως, για την απώλεια της περιουσίας του και των χρημάτων του, αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός πως ο ίδιος χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου έμενε όλα αυτά τα χρόνια με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, και τον γιο τους, Δημήτρη, και την Παρασκευή 10/2, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκε η περιοχή στην οποία μετακόμισαν.

Σε ποια περιοχή μετακόμισαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε σε μία περιοχή που είναι αρκετά πιο οικονομική και μπορεί να υποστηρίξει το ενοίκιο του σπιτιού, εφόσον δεν έχει πλέον ούτε εισόδημα και δεν μπορεί να πουλήσει κάποιο από τα περιουσιακά του στοιχεία.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν έχει ούτε εισοδήματα, ούτε δυνατότητα για να πουλήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Ως αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την περιοχή του Ψυχικού και το διαμέρισμα το οποίο έμενε και να μετακομίσει σε ποιο οικονομική γειτονιά, που σίγουρα δεν θυμίζει την πολυτέλεια και την άνεση της μεζονέτας που είχε στην κατοχή του και έχασε, αλλά και το διαμέρισμα που νοίκιαζε, το οποίο ήταν ακριβό για τα οικονομικά του δεδομένα.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει ήδη πριν από τις γιορτές σε ένα οικονομικότερο διαμέρισμα από αυτό το οποίο έμενε το τελευταίο διάστημα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κάποια από τις δύο περιοχές: Παγκράτι, Άνω Πατήσια», είπε ο δημοσιογράφος.

Φωτογραφίες από την πέτρινη βίλα του στα Γιάννενα

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Πωγωνίου στον Νομό Ιωαννίνων να πωλείται, ωστόσο κοντινά του πρόσωπα το διέψευσαν. Έτσι λοιπόν, αυτό το σπίτι θα περιμένει στον ηθοποιό και μετά την φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Μαυρίδη στην On Time, το σπίτι του είναι άδειο και η τελευταία φορά που το επισκέφθηκε ήταν πριν από το περασμένο Πάσχα. Ωστόσο, υπάρχει άτομο που το εμπιστεύεται για να το φροντίζει και το συντηρεί.

Να σημειώσουμε πως από το χωριό αυτό κατάγεται η μητέρα του και ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε χτίσει την βίλα με σκοπό να είναι το ησύχαστήριο του, ενώ εκεί επιθυμούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του όταν θα έπαιρνε την απόφαση να αποσυρθεί από το θέατρο.

Φωτογραφίες από την πέτρινη βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη