«Εμείς είναι γνωστό γιατί είμαστε εδώ, έτσι;» - Τι συνέβη στο κανάλι του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη

Η εξομολόγησή της μόλις ξεκίνησε η εκπομπή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εμείς είναι γνωστό γιατί είμαστε εδώ, έτσι;» - Τι συνέβη στο κανάλι του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη

Το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις δεν είναι και πολύ ευχάριστες για το τηλεοπτικό κοινό, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν του το σεισμό στην Τουρκία με πάνω από 16 χιλιάδες νεκρούς ή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία εν μέρει δικαίωσε, αλλά ταυτόχρονα προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια με την απόφαση που ανακοίνωσε η Εισαγγελέας (δείτε εδώ την ψυχολογική του κατάσταση μετά την ανακοίνωση).

Ακόμη και τα πρόσωπα που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες σε κάθε εκπομπή επηρεάζονται όταν προβάλλουν τέτοιου είδους πληροφορίες και εξελίξεις (δείτε εδώ την Δανάη Μπάρκα να σπαράζει στον αέρα του Πάνε Δανάη) και η Ελένη Μενεγάκη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές της

Θέλησε, λοιπόν, γι' αυτό, με το που ξεκίνησε η εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας τους τηλεθεατές της, ώστε να ελαφρύνει το κλίμα και να δημιουργήσει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων.

«Ενώ λέμε “μια υπέροχη μέρα, μια γλυκιά μέρα”, ακούμε μερικές ειδήσεις, όπως κάθε μέρα συμβαίνει στη ζωή μας, κάποια μας επηρεάζουν, κάποια όχι τόσο πολύ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμείς είναι γνωστό γιατί είμαστε εδώ, έτσι; Για τον ίδιο λόγο που μας παρακολουθείτε. Δηλαδή, όπως και για εμάς έτσι και για εσάς το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα σε ότι προσωπικά μάς απασχολεί και μας βασανίζει ή γενικότερα επηρεαζόμαστε από αυτά που ακούμε και να πηγαίνουμε σε μια πιο χαλαρή και ευχάριστη διάθεση».

Ελένη Μενεγάκη

Έπειτα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τόνισε ότι σήμερα 10/2 θα επισκεφτεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο σπίτι του στα νότια προάστια προκειμένου να του σβήσει τούρτα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι λοιπόν αποκάλυψε στον αέρα της σημερινής της εκπομπής την αντίδραση του Μάκη Παντζόπουλου, όταν του είπε πως θα βγει, καθώς σπάνια περνάει χρόνο εκτός σπιτιού.

«Πάντως και ο δικός μου τα έχασε που το είπα. Μου λέει να κάνουμε αυτό και του απαντάω “δεν μπορώ, έχω απογευματινή έξοδο”. Με κοιτάζει.. Η δικιά μου η γυναίκα έχει απογευματινή έξοδο;. Λέω “θα πάω στον Δημήτρη. Θέλω να κόψω μια τούρτα, θέλω να πάω στο σπίτι του”. Μου λέει “θα πας στο Παλαιό Φάληρο εσύ;”. Είναι σαν να βγαίνω σαν διόδια τόσο μακριά”», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της τότε και την διέκοψαν και της είπε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει στη Βούλα με την ίδια να λέει: «Τόσο μακριά; Δεν πειράζει».