Τριώροφη με εσωτερική πισίνα: Πωλήθηκε η πολυτελής μεζονέτα Φιλιππίδη και Νίνου στο Ψυχικό - Αυτό είναι το ποσό

Την είχαν αγοράσει το 2005

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τριώροφη με εσωτερική πισίνα: Πωλήθηκε η πολυτελής μεζονέτα Φιλιππίδη και Νίνου στο Ψυχικό - Αυτό είναι το ποσό

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη από την ώρα που το δικαστήριο προχώρησε σε μια επίσημη απόφαση. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του και αθώος για τον βιασμό, με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να επιβάλει ομόφωνα 8 έτη κάθειρξης με αναστολή. Επιπλέον, στον κατηγορούμενο ηθοποιό, επιβλήθηκαν, επίσης ομόφωνα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού).

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/02, η εκπομπή t-live προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την πολυτελή βίλα του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό.

Πωλήθηκε η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου στο Ψυχικό

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή και συγκεκριμένα με τον Ιάσονα Τσόλη, η εν λόγω οικία πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2022, λίγο μετά την άρση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού έναντι 1.200.000 ευρώ. Μάλιστα, μεγάλο τμήμα του ποσού αυτού, δηλαδή 900.000 ευρώ, δόθηκε σε χρέη της οικογένειας, όπως σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει αυτό το σπίτι το 2005 με στεγαστικό δάνειο. Τότε, ο ηθοποιός είχε καταβάλει 657473 ευρώ, με τις 457.473 να είναι δάνειο, κάτι που είχε μοιραστεί δημόσια.

Μάλιστα, νωρίτερα έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 η περιοχή στην οποία μετακόμισαν Νίνου και Φιλιππίδης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε μία περιοχή που είναι αρκετά πιο οικονομική και μπορεί να υποστηρίξει το ενοίκιο του σπιτιού, εφόσον δεν έχει πλέον ούτε εισόδημα και δεν μπορεί να πουλήσει κάποιο από τα περιουσιακά του στοιχεία (διαβάστε εδώ που μένουν πλέον).