Πέτρος Φιλιππίδης: «Ελεύθερος ήμουν και στη...» - Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού μετά την απόφαση του δικαστηρίου

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: «Ελεύθερος ήμουν και στη...» - Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Το πρωί της Πέμπτης (9/2) μετά από εννιά μήνες ακροαματικής διαδικασίας και πολλών φρικτών καταθέσεων, τόσο των Αναστασοπούλου, Δροσάκη (δείτε εδώ την κατάθεση της) και Παπαχαραλάμπους, όσο και από τον ίδιο τον Πέτρο Φιλιππίδη, βγήκε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για τις κατηγορίες απόπειρας βιασμού και βιασμού.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκε ομόφωνα ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών από το δικαστήριο για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (δείτε τους εδώ).

Διαβάστε επίσης: «Ακόμα δεν έχουμε συνέλθει! Φυσικά και...» - Τα πρώτα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την δικαστική απόφαση για τον Φιλιππίδη

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «T- Live» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για την απόφαση του δικαστηρίου και τις ηθοποιούς, που κατέθεσαν εναντίον του.

«Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά» είπε ο ηθοποιός στον Alpha.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος και ήρεμος, ζήτησε από τη δημοσιογράφο να μην ηχογραφηθεί και έτσι τα λόγια του μεταφέρθηκαν σε κάρτα. Να υπενθυμίσουμε ότι, ο Πέτρος Φιλιππίδης μετακόμισε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου σε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Στην συνέχεια μίλησε και η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του, κα Κική Πακιρτζίδου, η οποία έδωσε τον δικό της αγώνα μαζί με τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, καθ’ όλη τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης.