Είναι η νονά του 2ου γιου του Τσαλίκη - ''Έλιωσε'' το instagram με τις ευχές της Γερμανού για τα γενέθλια του Χάρη

Έχουν μια υπέροχή σχέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Ναταλία Γερμανού είναι δύο πρόσωπα, που ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο, ωστόσο είναι γνωστό, πως δεν έχουν επαφές όλα αυτά τα χρόνια μόνο για τα μέσα.

Τόσο η Ναταλία έχει διασκεδάσει στα μαγαζιά, που τραγουδάει ο Τσαλίκης και αντίστοιχα ο Γιώργος έχει δώσει πολλές φορές το παρόν σε εκπομπές της Γερμανού, με τη σχέση τους να είναι κάτι παραπάνω από τυπική.

«Αν δεν συμφωνώ για κάποιον που έχει δίπλα της θα της το πω απευθείας: «Που τον βρήκαμε πάλι αυτό τον μ@λ@κ@». Θα της το πω! Της έχω πει: «Αυτόν θα τον βγάλουμε από το σπίτι μαζί με τον τοίχο!» είχε πει ο Τσαλίκης (δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό του Τσαλίκη).

Είναι άλλωστε γνωστό, πως η κολόνια μεταξύ του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας κρατάει πολλά χρόνια πίσω, αφού έχουν σφραγίσει τη φιλία τους και μέσα από μία κουμπαριά.

Πιο αναλυτικά, η Ναταλία έχει βαφτίσει το 2ο γιο της Δώρας και του Γιώργου, το Χάρη και μάλιστα την Παρασκευή 10/2 η νονά του, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram για τα γενέθλιά του.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού στον γιο του Γιώργου Τσαλίκη

«Γιορτάζει το βαφτιστήρι μου γιορτάζει όλη η πλάση! Χρόνια πολλά Χαρούλη μου!», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Τσαλίκης - Χάρης

Πριν από λίγο καιρό έγινε και ο ίδιος νονός

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία αποτελείται από τη σύζυγο του και τους 3 γιους, που έχουν φέρει μαζί στον κόσμο. Τελευταία μάλιστα μαθαίνουμε πολλά νέα για τον μεσαίο τους γιο τον Χάρη.

Εκτός από το πρόσφατο βίντεο, που κυκλοφόρησε με εκείνον και τον μπαμπά του, που αφήνει κάποια σημάδια, πως ίσως μελλοντικά να τον δούμε σε επάγγελμα ίδιο με τον πατέρα του, την Κυριακή 31/7 τον είδαμε να γίνεται και νονός. Όπως είπε και ο ίδιος ο Τσαλίκης το λάδι μπήκε στην οικογένεια, αφού βάφτισε την ξαδέρφη του.

«Μεγάλη μέρα σήμερα, ο γιος μας Χάρης γίνεται νονός και βαφτίζουμε το πιο πολύτιμο μωρό της οικογένειας, τη μικρή Μαριτίνα μας».

Τσαλίκης - Γιος