Χαμογέλα και Πάλι: Σε αμηχανία η Σίσσυ Χρηστίδου - Το μήνυμα που της έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μέσω του δικηγόρου του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογέλα και Πάλι: Σε αμηχανία η Σίσσυ Χρηστίδου - Το μήνυμα που της έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι -που είχε μια διαφορετική έναρξη- μίλησε ζωντανά το πρωί του Σαββάτου 11/2 η ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγωγή που προτίθεται να κάνει ο ηθοποιός στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου (διαβάστε εδώ τον λόγο).

Ωστόσο, ο δικηγόρος, αποκάλυψε στην Σίσσυ Χρηστίδου το μήνυμα που της έστειλε ο ηθοποιός, ο οποίος εντωμεταξύ μετακόμισε σε μια νέα περιοχή -δείτε εδώ πού.

Το μήνυμα που έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην Σίσσυ Χρηστίδου μέσω του δικηγόρου του

«Όποιος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί και λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι βιαστής, τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Δεν θα ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του; Δεν θα κάνει μια αγωγή; Για την κυρία Αναστασοπούλου η εντολή που έχει δώσει ο κύριος Φιλιππίδης είναι να προχωρήσουμε στις αγωγές.

Εγώ θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια στον κύριο Φιλιππίδη γιατί ανασκεύασε λίγο τις δηλώσεις της η κυρία Αναστασοπούλου. Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω άσκοπες αγωγές γιατί η ουσία τώρα είναι το εφετείο. Αλλά αν ο κύριος Φιλιππίδης επιμείνει, οι αγωγές θα γίνουν από Δευτέρα.

Δημόσια σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνωρίζει ότι μέσα από την εκπομπή σας κυρία Χρηστίδου τού δώσατε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Αυτό σας το λέω γιατί μου είπε ο Φιλιππίδης να σας το πω».

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό προσπάθησαν να κάνουν όλες οι εκπομπές, κύριε Δημητρακόπουλε, δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Η πλευρά σας έχει ακουστεί παντού».

«Όλες οι εκπομπές, και του Λιάγκα και της Καινούργιου, αλλά όμως εσείς δώσατε περισσότερο βήμα. Όχι ότι βάλατε σε δεύτερη μοίρα τις γυναίκες που καταγγέλλουν. Πάντα οι γυναίκες θα πρέπει να καταγγέλλουν γρήγορα, θα είμαστε δίπλα τους και το metoo θα επικρατήσει», απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.