«Γίναμε 40 ημέρων» - Η πρώτη βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της

«Η μέρα επιβάλει βολτίτσα με το καρότσι μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Konstantina Spyropoulou
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και πλέον είναι μανούλα. Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πλήρως αφοσιωμένη στον γιο της, ο οποίος φυσικά αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητά της.

Όπως είναι φυσικό και επόμενο έχει αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο παραμένει ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα της καθημερινότητα.

Μάλιστα, όποτε έχει λίγο κενό, κάνει γυμναστική και ήδη η διαφορά στο κορμί της είναι εμφανέστατη. Η ίδια μοιάζει σαν να μη γέννησε ποτέ, όπως μας έδειξε και με τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram (δείτε εδώ). Σε μια άλλη, επίσης, ανάρτηση, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει μετά τον τοκετό. Συγκεκριμένα, είναι πλέον -16 κιλά!

Το πρωί, μάλιστα, της Κυριακής 12/2 η Κωνσταντίνα πήρε τον γιο της και έκαναν την πρώτη τους βόλτα, μιας και ο μικρούλης έγινε 40 ημερών! Η παρουσιάστρια αποκάλυψε κιόλας ότι πήραν την ευχή από την εκκλησία. Φυσικά, απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή και λίγο αργότερα δημοσίευσε την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώτη βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της

«Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας. Η μέρα επιβάλει βολτίτσα με το καρότσι μας. Εγώ σε στιγμιότυπο, δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ακόμα μια φωτογραφία της από την περίοδο της εγκυμοσύνης, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη. Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά, μιας και πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό στιγμιότυπο, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν (δείτε την εδώ).