«Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, παρόλο που είχε ξεκινήσει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στην χώρο της τηλεόρασης, απομακρύνθηκε για αρκετό διάστημα, ιδιαίτερα μετά τον ερχομό του γιου της στη ζωή της με τον σύζυγό της (δείτε τον εδώ). Το τελευταίο διάστημα όμως, έχει επανέλθει και βρίσκεται και στο προσκήνιο εξαιτίας των δηλώσεών της για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για όλα αυτά, μάλιστα, θέλησε να μιλήσει ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στη 1, το Σαββατοκύριακο που πέρασε και εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη και θέλησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες του να γίνει μαμά για πρώτη φορά (δείτε εδώ το παιδί της).

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την μητρότητα

«Βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα το γιο μας. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί: «Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Οπότε τώρα θα συνειδητοποιήσω ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή.

Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη», είπε συγκινημένη.

Ενώ όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, επισήμανε: «Ελπίζω ο Γιώργος Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει. Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».