Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο κοντά στο σπίτι τους Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία

Κρυφά από όλους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια πολύ όμορφη και τρυφερή περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς στις 7/2 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσουν παιδί, τελικά κατάφεραν να ζήσουν αυτό το πολύ γλυκό θαύμα της ζωής.

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει με συγκλονιστικά λόγια για τον δύσκολο 1,5 χρόνο που βίωσε, καθώς προσπάθησε πολλές φορές να μείνει έγκυος και στράφηκε προς τις εξωσωματικές. Κανείς δεν γνώριζε το γολγοθά που βίωνε και τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για εγκυμοσύνη, έριχναν περισσότερο την ψυχολογία της. Ειδικά τους πρώτους μήνες κύησης της, καθώς έπρεπε να είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

Παντρεύτηκαν Φουρέιρα - Μποτία

Το ζευγάρι και κυρίως η Ελένη Φουρέιρα έχει ρωτηθεί πολλές φορές για το ενδεχόμενο γάμου, με την ίδια ωστόσο να αναφέρει πως έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή. Βέβαια, έχουν βγει αρκετές φορές διάφορα δημοσιεύματα που παντρεύονται.

Αυτή την φορά λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, όχι απλά θα παντρευτούν, αλλά ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης , έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, καθώς δεν ήθελαν να γίνει γνωστό το γεγονός.

Ως ζευγάρι θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν. Βέβαια, η Ελένη Φουρέιρα έκανε την εξαίρεση και πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία με τον μπέμπη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο μικρός είναι σκέτος γλύκας και εμείς γνωρίζουμε το όνομα που θα τους δώσουν οι γονείς του!