Παίρνει διαζύγιο από τον Μουτσινά; «Μπορεί να λέει ότι θέλει...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Ματίνας Νικολάου

''Απασφάλισε'' για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παίρνει διαζύγιο από τον Μουτσινά; «Μπορεί να λέει ότι θέλει...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Ματίνας Νικολάου

Το Σάββατο 11/2 η κάμερα του Open Weekend εντόπισε τη Ματίνα Νικολάου και μάλιστα κατάφερε να της αποσπάσει δηλώσεις σχετικά με τις συζητήσεις, που κάνει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια αίσθηση μέσα από το Καλό μεσημεράκι, που συμμετέχει ως Βάνια μαζί με το Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο έχει κάτι παραπάνω από άψογες σχέσεις, με τα ξεκαρδιστικά σχόλια μεταξύ τους να μη σταματάνε (δείτε εδώ την on air ατάκα, που ξέφυγε στη Ματίνα Νικολάου στο Καλό μεσημεράκι).

Σε ότι αφορά όμως το μέλλον της Ματίνας στο σταθμό, μιας και από το χρόνου το συμβόλαιο του Νίκου με το ΣΚΑΙ σταματάει, η ίδια έκανε γνωστές τις προθέσεις της σχετικά με το που θα ήθελε να βρεθεί και αν εν τέλει έχει κλείσει κάτι.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Επιτέλους ξεκινάει και πάλι το J2US, θα γίνει χαμός. Έχω ακούσει κάποια ονόματα, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Η Βάνια μπορεί να λέει ότι θέλει, η Ματίνα είναι το θέμα τι κάνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, εξαρτάται και από τι θα κάνει ο Νίκος. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά, οπότε κι εγώ αναμένω για να δω πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μου.

Δεν θα πήγαινα σε πάνελ, δεν μου ταιριάζει, δεν είμαι παρουσιάστρια. Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, αλλά με την ιδιότητα του ηθοποιού. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Νίκου», είπε η Ματίνα Νικολάου.