«Θυμίζει λίγο Οικογενειακές Ιστορίες» - "Κόλαφος" ο Γιάννης Σπαλιάρας καρφώνει έναν έναν τους παίκτες του Survivor All Star

«Ένας λόγος που πήγα ήταν και για να ξεφύγω από το πένθος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θυμίζει λίγο Οικογενειακές Ιστορίες» -

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Δευτέρας 13/2 και μίλησε αναλυτικά για την συμμετοχή του στο Survivor, σχολίασε τους παίκτες και όσα συμβαίνουν στο All Star Game, ενώ εξομολογήθηκε διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες για την απώλεια του πατέρα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο σχολιάζει το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη), ωστόσο είναι μία από τις φορές που έγινε λίγο πιο καυστικός, μιας που παρομοίασε το παιχνίδι με τις Οικογενειακές ιστορίες.

Τα σχόλια του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor All Star

«Αισθάνομαι έντονα την απουσία του πατέρα μου, όταν μου συμβαίνει κάτι σημαντικό, είτε πολύ ευχάριστό, είτε δυσάρεστο. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και αμέσως μετά από 3 μήνες πήγα στο Survivor», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ένας λόγος που πήγα, πέρα απ’ το ότι χρειαζόμουν χρήματα μετά την απώλεια του πατέρα μου, ήταν και για να ξεφύγω από το πένθος. Μάλιστα, η μητέρα μου με ώθησε σε αυτό».

«Σαν άνθρωπος δεν έχω μάθει να λειτουργώ στα επαγγελματικά μου με γνώμονα μόνο το οικονομικό. Επίσης, βλέποντας πώς εξελίσσεται το Survivor μέσα στα χρόνια, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο αγωνιστικό παιχνίδι αλλά έχει γίνει ένα σκληρό reality. Και τα νούμερα είναι χλιαρά, πηγαίνει μέτρια, ενώ πολύ έλεγαν ότι θα είναι κάτι εξαιρετικό φέτος», ξεκαθάρισε έπειτα για το "όχι" που είπε για τον νέο κύκλο.

«Στο δικό μας Survivor δεν υπήρχαν κινητά και τέτοια πράγματα, ήμασταν πολύ πιο ψαρωμένοι και άβγαλτοι. Εμείς μέναμε σε ένα σημείο πολύ μακριά από τον πολιτισμό. Ήθελε πολλά κότσια για να περπατήσεις μία ώρα μέσα στη ζούγκλα τη νύχτα, για να βρεις ένα καρβέλι ψωμί», σχολίασε στη συνέχεια, ενώ σημείωσε ότι ο Τριαντάφυλλος έδινε μία ξεχωριστή νότα στο παιχνίδι.

Όσον αφορά το τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου, αλλά και τις συζητήσεις που προέκυψαν με αφορμή αυτό, επισήμανε: «Το Survivor δεν θυμίζει αγωνιστικό παιχνίδι. Θυμίζει λίγο… Οικογενειακές Ιστορίες».

Διαβάστε επίσης: Spoiler 13/2: Αυτός ο παίκτης φεύγει αυτή την εβδομάδα!