«Είναι αυτό που λέμε...» - Το σχόλιο του Σπαλιάρα για την συμπεριφορά του Χανταμπάκη στο Survivor All Star

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένοι, είναι προετοιμασμένοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι αυτό που λέμε...» - Το σχόλιο του Σπαλιάρα για την συμπεριφορά του Χανταμπάκη στο Survivor All Star

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Survivor All Star. Αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και στις δυο αποχωρήσεις σοκ από το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Σπαλιάρα για το Survivor All Star

«Σίγουρα η Ασημίνα και η Κατερίνα έκαναν ένα λάθος. Εφόσον όμως βρέθηκε ένα κινητό και μας είπε ο κύριος Λιανός ότι εντόπισαν τον άνθρωπο που έδωσε το κινητό και τα τσιγάρα, υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο φάουλ από την παραγωγή» αναφέρει ο Γιάννης Σπαλιάρας για το σκηνικό με το κινητό - δείτε αν μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι.

«Έχουμε αστοχία υλικού. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένοι, είναι προετοιμασμένοι ότι θα δέχονται από τους παίκτες αιτήματα, οπότε δεν πρέπει να χρεώνουμε το λάθος μόνο στα κορίτσια» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση που κρατάει στο παιχνίδι ο Στέλιος Χανταμπάκης, σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε είπε: «Είναι αυτό που λέμε: όποιος έχει καεί με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι».

Μπαίνει ο Γιάννης στο All Star;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που είχε ξαναμιλήσει στο πριν από λίγο καιρό για το Survivor All Star, θέλησε αυτή την φορά σε συνέντευξη του να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά την παραγωγή για την πρόταση, όμως ήταν αρκετά για εμένα η μία φορά. Προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και να εξελίσσομαι.

Δεν είναι το οικονομικό πάντα αυτό που θα με κάνει να πω το “Ναι” σε μια δουλειά. Δεν είχα άλλο κίνητρο, εκτός από τα χρήματα και αυτό δεν ήταν αρκετό να με πείσει να πω το “Ναι” για να είμαι σε αυτό το πρότζεκτ. Το ότι δεν θα πάω, δεν σημαίνει πως γυρνάω την πλάτη. Νομίζω πως θα είναι πετυχημένο», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Σπαλιάρας, για το Survivor All Star.