Survivor All Star spoiler 13/2: Αυτός ο παίκτης φεύγει αυτή την εβδομάδα!

Ήρθε η ώρα λοιπόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 13/2: Αυτός ο παίκτης φεύγει αυτή την εβδομάδα!

Τρίτη 13/2 και το Youweekly.gr έχει από σήμερα το όνομα του παίκτη που αυτή την εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα μαζέψει τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει Ελλάδα! Όταν λέμε πως το Survivor All Star είναι το παιχνίδι των ανατροπών το εννοούμε!

Το βράδυ της Κυριακής μετά την εξευτελιστική ήττα των Μαχητών με 10-3 στον τάκο έπεσε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει από πολύ νωρίς το Youweekly.gr ο Κρις Σταμούλης.

Survivor All Star - 6η εβδομάδα

Απόψε 13/2 θα βγουν στον τάκο άλλοι δυο παίκτες (δείτε εδώ ποιοι) αφού από τώρα σας έχουμε σποιλάρει ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ).

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου, όμως, και πριν ψηφιστούν οι παίκτες θα δούμε την Μελίνα, σύμφωνα με το πλάνο που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ στο τρέιλερ, να αισθάνεται νέα αδιαθεσία, να δηλώνει πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και να αποχωρεί από το Συμβούλιο του Νησιού για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Μελίνα είναι μέρες τώρα που αισθάνεται εξαντλημένη και πλέον τίθεται ξεκάθαρα το θέμα για τη συνέχιση ή μη της παρουσίας της στο παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική και το ιατρικό επιτελείο του Survivor All Star, αναμένεται να δώσει την απάντηση στην παραγωγή για το αν η Μελίνα μπορεί να συνεχίσει ή κρίνεται σκόπιμο από ιατρικής άποψης, για την προστασία της υγείας της, να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η δική μας πάντως εκτίμηση είναι πως αυτή την εβδομάδα θα την δούμε να φεύγει! Άσε που όταν πέσει στον τάκο κάτι μας λέει πως η οικογένειά της δεν θα την στηρίξει ιδιαίτερα κι αυτό φαίνεται από την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ο πατέρας της (δείτε την εδώ).

Ωστόσο, εδώ θα είμαστε, όταν πρέπει να σας δώσουμε το όνομα που φεύγει τελικά!