Αμήχανες με το κεφάλι σκυφτό - Η πρώτη αντίδραση της Δροσάκη & Παπαχαραλάμπους για την απόφαση για το Φιλιππίδη

Το σχόλιο τους για την Αναστασοπούλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αμήχανες με το κεφάλι σκυφτό - Η πρώτη αντίδραση της Δροσάκη & Παπαχαραλάμπους για την απόφαση για το Φιλιππίδη

Πριν από λίγες ημέρες έληξε μια δικαστική υπόθεση, που απασχόλησε ιδιαίτερα το πανελλήνιο με αυτή να μην είναι άλλη από του Πέτρου Φιλιππίδη, που δικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξης με αναστολή.

Σε έναν βαθμό οι καταγγέλλουσες είναι δικαιωμένες, καθώς η ποινή, που επιβλήθηκε στον ηθοποιό αφορά στις δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού από τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 13/2 η κάμερα του Μega Καλημέρα προσπάθησε να προσεγγίσει τη Λένα Δροσάκη (δείτε εδώ το αιχμηρό σχόλιο του συζύγου της) και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεχωριστά με σκοπό να περιγράψουν τα συναισθήματά τους για την έκβαση της δίκης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Λένας Δροσάκη και Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Γεια σας! Αχ παιδιά, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ. Παιδιά σας παρακαλώ, μην μου το κάνετε αυτό. Σας παρακαλώ πολύ», είπε η Λένα Δροσάκη, ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τόνισε: «Δεν έχω να σας πω τίποτα, σας ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ, ευχαριστώ πολύ».

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Φιλιππίδης καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως την Δευτέρα 13/2 ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της συναδέλφου του.

«Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνήγορος του ηθοποιού.