«Μου είχε τύχει στη Βιέννη να...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για παρενόχληση που δέχθηκε

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μοιράστηκε την δική της ιστορία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξημέρωσε και φέτος και έτσι την Τρίτη 14/2 τα ερωτευμένα ζευγάρια ανταλλάσσουν από νωρίς δώρα και λόγια αγάπης μεταξύ τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μέσα από το Happy Day ευχήθηκε σε όσους αγαπάνε και μάλιστα στη συνέχεια μέσα από το στολισμένο της πλατό έκανε και μία ξεκαρδιστική αποκάλυψη για τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό.

«Παιδιά, εγώ έδωσα τη σοκολάτα στον Θέμη που έλεγε σ’ αγαπώ και μου λέει “αγάπη μου τι ωραία κίνηση”. Ντράπηκα να του πω ότι την πήρα από την εκπομπή. Του φάνηκε ότι …. ξέρεις. Σήμερα θα θυμηθώ να του πω τα περισσότερα όπως πρέπει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η παρέα του Happy day ξεκίνησε να σχολιάζει κανονικά τη ροή της εκπομπής, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνει μια αποκάλυψη, βασισμένη στο περιστατικό παρενόχλησης, που υπέστη η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Δείτε επίσης εδώ: «Με χούφτωσε απροκάλυπτα...» - Η Μαρία Αντωνά καταγγέλλει δημόσια γνωστό τραγουδιστή

Η δημοσιογράφος λοιπόν, αποκάλυψε, πως είχε υπάρξει και εκείνη μικρή θύμα παρενόχλησης, με την ίδια να αντιδράει έντονα. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δηλώνοντας, πως έχει βρεθεί και εκείνη στην ίδια θέση παλιότερα...

To άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψαν στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή