«Με πληγώνει που...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίς τον Σπύρο Μαρτίκα

«Μου λείπει πάρα πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πληγώνει που...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίς τον Σπύρο Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η πρώτη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και μάλιστα με την θέλησή της, καθώς δεν αισθανόταν πολύ καλά όσον αφορά την υγεία της και δεν ήθελε να επιδεινωθεί η κατάσταση.

Έτσι, όμως, άφησε πίσω της τον σύντροφό της, τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έχει κάνει χαμό στο παιχνίδι, αφού κινεί τα νήματα και τις ίντριγκες, όπως τον είδαμε να δείχνει ότι χειρίζεται τις μαριονέτες του στο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης.

Το γεγονός αυτό, είναι κάτι που στεναχωρεί ιδιαίτερα την καλή του, η οποία τον περιμένει να γυρίσει πίσω για να τελειώσουν με το χτίσιμο του σπιτιού τους (δείτε εδώ το μήνυμα που του έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι κόκκινοι). Μάλιστα, η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" το πρωί της Τρίτης 14/2 εξήγησε ότι αισθάνεται έως και πληγωμένη που τα κάνει όλα μόνη της χωρίς τον άνθρωπό της στο πλευρό της.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου χωρίς τον Σπύρο Μαρτίκα

«Με βλέπεις και φαίνεται ότι μου λείπει πάρα πολύ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε αμέσως για την κατοικία τους: «Το γιοφύρι της Άρτας είναι. Το χτίζουμε από το καλοκαίρι. Δουλεύω για να το φτιάχνω. Μαζί με την αδερφή του δουλεύουμε μαζί για να φτιάχνουμε το σπίτι όσο λείπει ο Σπύρος. Όταν ο Σπύρος ήταν εδώ τα έκανε όλα αυτός και εγώ ασχολιόμουν με άλλα πράγματα για να μη με κουράζει και τώρα που λείπει λίγο με πληγώνει που τα φτιάχνω μόνη μου, γιατί είναι μία διαδικασία που την φτιάχνεις με τον σύντροφό σου».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται για τον φαρμακοποιό, τόνισε: «Αλλάξτε κανάλι, ούτε που με ενδιαφέρει. Λέει αλήθειες που σε κάποιους δεν αρέσει», ενώ έπειτα ανέφερε πως είναι στο πλευρό της Δαλάκα και της Ασημίνας εφόσον εκείνες υποστηρίζουν πως δεν χρησιμοποίησαν κινητό και τις πιστεύει.

Η λίστα του γάμου τους

Το μεσημέρι της Κυριακής 12/2 η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου με την πρώην παίκτρια Survivor all star να μιλάει αποκαλυπτικά για το παιχνίδι αλλά και για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Η νεαρή κοπέλα δεν έχει πολύ καιρό, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και πλέον βλέπει από την τηλεόραση τις εξελίξεις και πάνω από όλα τον καλό της, που λιώνει για εκείνη, όπως και η ίδια άλλωστε (δείτε εδώ πως περνάει η Βρισηίδα τα βράδια της όσο λείπει ο Σπύρος).

Γενικότερα είναι γνωστό, πως το ζευγάρι συγκατοικεί πια στην Αθήνα, με τη σχέση τους να πηγαίνει σοβαρά, τόσο που δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός γαμού.

Η Βρισηίδα από τη μεριά της και με βάση τα όσα είπε στην εκπομπή δεν έδειξε καθόλου αρνητική στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού μάλιστα έφτασε και στο σημείο να δηλώνει ποιους πρώην συμπαίκτες της δε θα καλούσε στο γάμο.

«Από το φετινό όλους θα τους καλούσα, δεν έχω κανένα θέμα. Από το περσινό με αυτούς που δεν μιλάω και δεν έχω και follow στο Instagram. Δεν έκανα unfollow. Δεν έκανα ποτέ follow. Τι είμαι τρελή; Aυτούς που δεν μιλάω. Δεν μιλάω με τη Μαίη, με τον Άρη, με τη Ναυσικά, με τον Σάκη Αρσενίου. Γενικά δεν μιλάω με κάποια άτομα, δεν θα καλούσα αυτούς που δεν μιλάω», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.