Με άρωμα Αγίου Βαλεντίνου και... πιτόγυρου - Η επική εμφάνιση της Βάνιας στο "Καλό Μεσημεράκι"

Τι έφτιαξαν πάλι αυτοί οι ενδυματολόγοι!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με άρωμα Αγίου Βαλεντίνου και... πιτόγυρου - Η επική εμφάνιση της Βάνιας στο

Τρίτη (14/2) σήμερα και η μέρα είναι αφιερωμένη σε όσους μοιράζονται και όχι μόνο την αγάπη τους και πιο συγκεκριμένα στους ερωτευμένους, με το instagram να έχει γεμίσει από νωρίς με αναρτήσεις για του Αγίου Βαλεντίνου (δείτε εδώ την ανάρτηση της Τούνη).

Βέβαια δεν γίνεται μια τόσο ξεχωριστή μέρα για την ανθρωπότητα, η Βάνια ή η απίστευτη ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου μαζί με τους ενδυματολόγους της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, «Καλό Μεσημεράκι» να μην ντυθεί και εκπροσωπήσει την μέρα των ερωτευμένων με την κατάλληλη στολή.

Η εμφάνιση της Βάνιας στο "Καλό Μεσημεράκι"

Λόγω της ημέρας, η Βάνια δεν θα μπορούσε να μην φορέσει κάτι που να είναι… το λιγότερο της "υπερπαραγωγής". Με μια όλο κόκκινη τουαλέτα και αγκάθια στον λαιμό και μια στέκα με τριαντάφυλλα, εισέβαλε στο πλα΄το της εκπομπής και έκανε το δικό της ξεχωριστό καλοσώρισμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Αξιοσημείωτη είναι όμως και η ανθοδέσμη που κρατούσε, η οποία ήταν από... πιτόγυρα. Τι καλύτερο από το "βρώμικο" για το σπίτι...

Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Βάνια την Δευτέρα (13/2) εμφανίστηκε και έκανε ένα παράπονο στο φίλο - συνάδελφο της, αφού το Σάββατο 11/2 όπως αποκάλυψε είχε τα γενέθλια της, με το Νίκο να λείπει από το πλευρό της.

Όπως είδαμε όμως στη συνέχεια, η παραγωγή και ο παρουσιαστής είχαν ετοιμάσει μια πρωτότυπη και πολύ ωραία έκπληξη για τη Ματίνα, με την ίδια να ξαφνιάζεται όταν είδε μπροστά της μια τεράστια τούρτα (δείτε εδώ το καρφί του Μουτσινά για τη Βάνια).