«Ας ρίξουμε μια μεγάλη χλέπα να μην τον...» - Η επική ατάκα της Τούνη στον Αλεξάνδρου

Του έφυγε το φαγητό από το στόμα και πέθανε στο γέλιο!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ένα μήνα μετά την γέννηση του πρωτότοκου γιού της (δείτε εδώ πως τον αποκαλεί), η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βγήκαν για πρώτη φορά έξω και αυτό έφε καλοτυχία στο μπεμπάκι τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο μαγαζί του παρουσιαστή για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εκεί όμως,μετά την κοπή της πίτας η επιχειρηματίας θέλησε να κάνει ένα insta story για να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύντροφο και μέλλοντα σύζυγο της, κάτι που έγινε viral με την ατάκα που του είπε.

Η ανάρτηση της Τούνη για τον Αλεξάνδρου

Βέβαια, όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το φλουρί κέρδισε για δεύτερη φορά… ο νεογέννητος γιος της. Από την άλλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε τις ανησυχίες του, με τον Γιώργο Μανίκα να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπουκιά στο στόμα του και να ξεσπά σε γέλια.

Η αποκάλυψη του Μανίκα για το αν θα βαφτίσει το μωρού της Τούνη & του Αλεξάνδρου

Ο Μανίκας σε συνέντευξη του αναφέρθηκε και στη φιλιά του με το Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος πολύ πρόσφατα έγινε και μπαμπάς με το μοντέλο να αποκαλύπτει και εάν εν τέλει θα βαφτίσει το μωρό των Τούνη και Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την αμηχανία της Ιωάννας για το σώμα της 1 μήνα μετά τη γέννα).

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη. Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ.

Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος. Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη», είπε ο Γιώργος Μανίκας.