Η έκπληξη ήρθε μία μέρα μετά: Γέμισε την αυλή και το τζακούζι με κόκκινα μπαλόνια - Η κίνηση του Αλεξάνδρου για τα μάτια της Τούνη

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν αρκετά επεισοδιακή για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο αφού ξεπέρασαν το πρόβλημά τους, θέλησαν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων όπως τους ταιριάζει και όπως τους έχουμε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί.

Έτσι, γέμισαν το σαλόνι τους με ροδοπέταλα, άναψαν τα κεράκια τους, φόρεσαν τα εσώρουχά τους και έκατσαν μπροστά από το τζάκι. Φωτογραφήθηκαν, έτσι σε ρομαντική διάθεση, όση ώρα ο μπέμπης τους προφανώς κοιμόταν. Βέβαια, όπως έδειξε στη συνέχεια η διάσημη influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτό δεν κράτησε πολύ μιας που κύριος σκοπός τους ήταν να βγει η δουλειά, με αποτέλεσμα με το που βγήκε το μαγικό κλικ, να έχουν σηκωθεί στο δευτερόλεπτο και να μαζεύουν τα λουλούδια που έστρωσαν με την ηλεκτρική σκούπα.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Άγιος Βαλεντίνος
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η έκπληξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Τούνη μία μέρα μετά τον Άγιο Βαλεντίνο

Δεν ήταν και ότι καλύτερο αυτό για το ζευγάρι, λοιπόν. Την κατάσταση, όμως, την έσωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, την Τετάρτη 15/2, μία ημέρα μετά δηλαδή, διότι αποφάσισε να κάνει τότε την έκπληξή του στην καλή του και έτσι γέμισε την αυλή τους με κόκκινα μπαλόνια με κάποια να έχουν σχήμα καρδίας, χωρίς να μπορεί να δει ούτε το τζακούζι τους η μητέρα του παιδιού του.

Εκείνη, φυσικά, ενθουσιάστηκε και αφού απαθανάτισε το σκηνικό και σημείωσε πόσο πολύ αγαπά τον καλό της, έμεινε εκεί για να απολαύσει το πρωινό της στο όμορφο και ρομαντικό τοπίο που της δημιούργησε για να χαρεί.

Έκαναν όμως και την έξοδό τους χθες

Ένα μήνα μετά την γέννηση του πρωτότοκου γιού της (δείτε εδώ πως τον αποκαλεί), η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βγήκαν για πρώτη φορά έξω και αυτό έφερε καλοτυχία στο μπεμπάκι τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο μαγαζί του παρουσιαστή για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Εκεί όμως, μετά την κοπή της πίτας η επιχειρηματίας θέλησε να κάνει ένα insta story για να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύντροφο και μέλλοντα σύζυγο της, κάτι που έγινε viral με την ατάκα που του είπε.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το φλουρί κέρδισε για δεύτερη φορά… ο νεογέννητος γιος της. Από την άλλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε τις ανησυχίες του, με τον Γιώργο Μανίκα να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπουκιά στο στόμα του και να ξεσπά σε γέλια.