Μπαμπάς για 2η φορά αγαπημένος παίκτης του Power of Love - Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό μέσα από το μαιευτήριο

Να τους ζήσει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Παναγιώτης Θεόφιλος
Instagram / Παναγιώτης Θεόφιλος

Η σόουμπιζ έχει γεμίσει με ανακοινώσεις σχετικά με εγκυμοσύνες και γεννητούρια το τελευταίο διάστημα και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι (δείτε εδώ ποιος παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θα γίνει μπαμπάς και η καλή του περιμένει δίδυμα).

Την Τετάρτη 15/2, μάλιστα έγινε γνωστό άλλο ένα αντίστοιχο συμβάν, εφόσον ανακοινώθηκε πως η σύντροφος ενός από τους πιο γνωστούς παίκτη του ριάλιτι αγάπης "Power of Love" έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Οι δυο τους είχαν ήδη μία κόρη και ο ερχομός της δεύτερης δεν άργησε να έρθει μόλις λίγους μήνες μετά (δείτε εδώ ποια άλλη έμεινε έγκυος 9 μήνες αφότου γέννησε).

Ποιος παίκτης του Power Of Love έγινε μπαμπάς για 2η φορά

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο και την Δανάη Παναγιώτου, οι οποίοι μπορεί να μη γνωρίστηκαν στο παιχνίδι, αλλά ο έρωτάς τους είναι ακλόνητος. Ο ίδιος, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από το μαιευτήριο, κατά τις οποίες οι σύζυγός του θηλάζει το νεογέννητο και εκείνος στέκεται δίπλα τους και τις παρατηρεί με χαμόγελο, ενώ στην δεύτερη απεικονίζεται το μισό πρόσωπο του μωρού, με εκείνον να της κρατά το χέρι.

Παναγιώτης Θεόφιλος ξανά μπαμπάς
Instagram / Παναγιώτης Θεόφιλος

Παναγιώτης Θεόφιλος 2ο μωρό
Instagram / Παναγιώτης Θεόφιλος

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο τους

Στιγμές ευτυχίας βιώνει ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος παντρεύτηκε στις 22 Μαΐου με την αγαπημένη του, Δανάη Παναγιώτου.

Μπορεί ο ίδιος να μην βρήκε την αγάπη μέσα στο ριάλιτι ζευγαριών, ωστόσο ο Παναγιώτης βρήκε τον έρωτα στα μάτιας της πανέμορφης Δανάη, την οποία επίσης γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Τhe Voice”, το 2018.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Παναγιώτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μερικές τρυφερές φωτογραφίες από το άλμπουμ του πρόσφατου γάμου του που έγινε στην Κύπρο και της δεξίωσης που ακολούθησε.

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 4

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 3

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 2

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του