Η Κωνσταντίνα Καραλέξη τράβηξε τις πιο γλυκές φωτογραφίες - Στο κρεβάτι αγκαλιά με την κόρη του ο Γιώργος Λιανός

Έτσι περνάει το χρόνο του στον Άγιο Δομίνικο όταν δεν έχει γύρισμα για το Survior All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/giorgoslianos
Instagram/giorgoslianos

Ο Γιώργος Λιανός μπορεί να κάνει πολύωρα γυρίσματα για το Survivor All Star, ωστόσο, όταν αυτά ολοκληρώνονται και του μένει χρόνος, τον περνάει με την οικογένεια του. Στον Άγιο Δομίνικο μαζί του, βρίσκονται η σύντροφός του μαζί με την κόρη τους, ενώ όποτε μπορούν ταξιδεύουν και τα τρία του παιδιά από το πρώτο του γάμο.

Μάλιστα, τόσο πέρσι όσο και φέτος η κορούλα του γιόρτασε τα γενέθλια της στο εξωτικό νησί (δείτε φωτογραφίες). Της έχει τεράστια αδυναμία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του μακριά από τις δυο από τις τρεις γυναίκες της ζωής του.

Οι νέες φωτογραφίες του Γιώργου Λιανού με την κόρη του

Πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικές νέες φωτογραφίες με την κορούλα του ξαπλωμένοι στο κρεβάτι να της διαβάζει παραμύθι. Τις φωτογραφίες αυτές τράβηξε φυσικά η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός κόρη

Γιώργος Λιανός παιδί

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που βρίσκεται η βίλα που μένει

Ο Γιώργος Λιανός παίρνει θέση στη γραμμή εκκίνησης και το YOU σας παρουσιάζει το μέρος που φιλοξενεί εκείνον, μαζί με την οικογένειά του, καθώς και την καθημερινότητά του πίσω από τις κάμερες στην Καραϊβική.

Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί εκεί και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αναπόφευκτο jet lag με τις έξι ώρες διαφοράς. Ο Άγιος Δομίνικος έχει τους δικούς του... ρυθμούς, όπως λέει ο παρουσιαστής, με τελείως διαφορετική νοοτροπία από τη δική μας και χωρίς πολύ άγχος. Δεν είναι λίγες οι μέρες που και ο ίδιος «παρασύρεται» σε αυτούς και απολαμβάνει το φυσικό τοπίο μαζί με τον καφέ του, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες του μετά από μία δύσκολη μέρα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Διαβάστε επίσης: Έχει μέχρι και ντίσκο - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή τους

Φυσικά τα γυρίσματα ορίζουν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας, ενώ τις ημέρες του συμβουλίου και των αποχωρήσεων αγγίζουν (και ξεπερνούν ενίοτε) τα δωδεκάωρα. Αλλά η «αποζημίωσή» του βρίσκεται στις κλειστές πόρτες του La Estancia Golf Resort, που τον φιλοξενεί, με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους Βαλέρια-Ασημούλα να τον περιμένουν. Φέτος θα αργήσουν λίγο να ταξιδέψουν, με τον Γιώργο Λιανό να δηλώνει χαμογελώντας πως η σύντροφός του τον σταύρωσε και του έδωσε μία εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου (προστάτη των ταξιδιωτών), ενώ τον αποχαιρετούσε.

Λιανός κόρη

Σε λίγο καιρό αναμένεται να φτιάξει τις βαλίτσες της κι εκείνη. «Όσο όμορφο και να είναι το συγκεκριμένο μέρος, αν δεν έχεις τους δικούς σου ανθρώπους, δεν πρόκειται να το ευχαριστηθείς», λέει ο Γιώργος Λιανός, γι' αυτό και τους περιμένει με ανυπομονησία, ενώ δεν αποκλείεται (και φέτος) να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός: Η αποκάλυψη για το πέμπτο παιδί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη

=Survivor All Star Λιανός

Survivor All Star Λιανός ξενοδοχείο

Survivor All Star Λιανός που μένει

Survivor All Star Λιανός Άγιος Δομίνικος

Survivor All Star Λιανός ΣΚΑΙ