Τα μάτια τους έλαμπαν από έρωτα - Η νέα κοινή έξοδος των Λαγούτη και Φεντόρουφ

Στο κέντρο της Αθήνας!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τα μάτια τους έλαμπαν από έρωτα - Η νέα κοινή έξοδος των Λαγούτη και Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης μετά τις έντονες φήμες για την σχέση τους και πιο συγκεκριμένα την μέρα που ξεκίνησε αυτό το ερωτικό ειδύλλιο (δείτε εδώ πως) κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις, είτε αυτές είναι για διασκέδαση, είτε για υποχρεώσεις.

Να τονίσουμε, πως εδώ και λίγο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα, που θέλουν τους δύο ηθοποιούς μαζί, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαιώνει κάτι, μέχρι που βγήκαν στη φόρα οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες. Ο Πέτρος Λαγούτης αρνήθηκε να απαντήσει τις προάλλες σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε πρωινή εκπομπή, λέγοντας: «Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Άλλη ερώτηση».

Οι νέα έξοδος των Φεντόρουφ και Λαγούτη

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Πέτρος Λαγούτης με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αυτή τη φορά στην πορεία των καλλιτεχνών στο Ωδείο Αθηνών.

Η κοινή εμφάνιση Φεντόρουφ και Λαγούτη
(ndp)

Η κοινή εμφάνιση Φεντόρουφ και Λαγούτη
(ndp)

Η διαφορά ηλικίας Λαγούτη - Φεντόρουφ και η ζωή τους

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από Ελλάδα και Πολωνία. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην χώρα μας με σκοπό να συμμετέχει στην σειρά του ΑΝΤ1, καθώς σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο και στο Actors Center.

«Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο δύσκολο να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις, δεν ενθουσιάζεσαι όπως όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν έχεις άγνοια κινδύνου», έχει πει σχετικά με την προσωπική της ζωή όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4.

Πέτρος Λαγουτης Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Από άλλη ο Πέτρος Λαγούτης γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1975, σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν (2000). Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία, ενώ έχει αγωνιστεί σε ερασιτεχνικές κατηγορίες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρέ Όνειρο ήταν,10η Εντολή και Πάρτο Αλλιώς, Πάνω από το νόμο, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, Αληθινοί Έρωτες, Μαύρα Μεσάνυχτα, Ο άγγελός μου ο διάβολός μου, Εργαζόμενη Γυναίκα, Λίτσα.com, Ονειροπαγίδα, Ο 3ος Νόμος, Ο πόλεμος των άστρων, Είναι Στιγμές, Dr. Cook και Πέδες, Δια Ταύτα και Ρουά Ματ, Μάλιστα Σεφ!, Προδοσίες, 4xxx4, Έγκλημα και Πάθος, Πέτα τη Φριτέζα, Το σόι σου, Αστέρια στην άμμο, Έτερος Εγώ και 8 Λέξεις και Ήλιος.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη, με την οποία έχουν δύο παιδιά - δείτε φωτογραφία του γιου του.