Μυρτώ Αλικάκη: «Αυτό είναι τραγικό, προσβλητικό και παράλογο» - Έξαλλη η ηθοποιός με τα όσα συμβαίνουν

Τι είπε για την πρεμιέρα του "Ετερος εγώ" και για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μυρτώ Αλικάκη: «Αυτό είναι τραγικό, προσβλητικό και παράλογο» - Έξαλλη η ηθοποιός με τα όσα συμβαίνουν

Το πρωί της Πέμπτης (16/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα είχε περιγράψει ένα περιστατικό που της συνέβη με έναν πλανόδιο (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην κάμερα του MEGA για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη, έκανε λόγο για την πρεμιέρα του "Ετερος Εγώ" και τον λόγο που δεν παραβρέθηκε για να παρακολουθήσει τον γιό της, την απόφαση της κυβέρνησης για τον νέο προεδρικό διάταγμα που σχετίζεται με τους ηθοποιούς, αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε την εδώ) για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Μυρτώ Αλικάκη για την πρεμιέρα του "Ετερος Εγώ" και όχι μόνο

«Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, γιατί δεν ήμουν καλεσμένη», είπε γελώντας η Μυρτώ Αλικάκη και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι πολύ υπέρ της συμβουλής, νομίζω ότι η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται. Είμαι πάντα εκεί να πω τη γνώμη μου, αν μου ζητηθεί», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Για τον Πέτρο Φιλιππίδη η διαδικασία θα είναι μακρά, θα υπάρξουν εφέσεις, οπότε ας το συζητήσουμε στο τέλος. Η λογική των μηνύσεων είναι αμυντική λογική».

Σχετικά με τον νέο προεδρικό διάταγμα για τους ηθοποιού, η ίδια απάντησε: «Αυτό που συμβαίνει είναι παράλογο, προσβλητικό και παράλογο, θεωρώ παράλογο να υπάρχει μια εκρεμμότητα εδώ και τόσα χρόνια για αυτό το ζήτημα και αυτή η εκρεμμότητα να "τακτοποιείται" προς τα κάτω».

Μπορεί η Μυρτώ Αλικάκη να μην παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του γιού της, αλλά ο πατέρα του, Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε εκεί μαζί με την φημολογούμενη σύντροφο του.

«Ήρθαμε εδώ να μιλήσουμε για τη δουλειά μας. Άλλη ερώτηση», ανέφερε σε έντονο ύφος. Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ξανά λέγοντας ήρθατε μαζί να δείτε την σειρά, απάντησε γελώντας «Άλλη ερώτηση».