Στούντιο 4: «Παιδιά πάτε καλά; Αυτό...» - Η αναφορά της Μυρτώς Αλικάκη στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη

Πώς το ανακοίνωσαν στα παιδιά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στούντιο 4: «Παιδιά πάτε καλά; Αυτό...» - Η αναφορά της Μυρτώς Αλικάκη στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16/2 η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Λαγούτη αλλά και πως ένιωθε όταν έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά της.

Ο πρώην της έχει προχωρήσει τη ζωή του και να βρίσκεται σε μία νέα σχέση με συμπρωταγωνίστριά του (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) και, μάλιστα, έχει κάνει και δηλώσεις γι' αυτό, ωστόσο η ίδια δεν έχει αναφερθεί σε αυτό το θέμα καθόλου, παρά μόνο στο παρελθόν τους.

«Το διαζύγιο μας δεν ήταν καθόλου ρόδινη διαδικασία, είχε εφιαλτικό πόνο και για να χωρίσουμε και τα πρώτα χρονιά, δεν ήμασταν από την αρχή αγαπημένοι. Είχαμε πολλούς λόγους με τον Πέτρο να είμαστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, η σχέση μας βελτιώθηκε σταδιακά, αποδεχτήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο, ξαναγαπήθηκαμε», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός.

Η εξομολόγηση της Μυρτώς Αλικάκη για το διαζύγιο από τον Λαγούτη

Αυτή την φορά λοιπόν είπε:

«Είναι πιο υγιές να δίνεις κι αυτήν την πληροφορία σε έναν άνθρωπο που μεγαλώνει, ότι ξέρεις κάτι έχω κάνει ένα λάθος. Δεύτερον έχω πάντα δικαίωμα σε δεύτερη ευκαιρία. Τρίτον η αγάπη δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο, έχει πολλά, τέταρτον αυτή η συζυγική ζωή που όλοι μπροστά σε αυτήν και νιώθουμε ανεπαρκείς, είναι στα αλήθεια η πιο δύσκολη πίστα της ζωής. Το να μην λειτουργήσει, είναι ανθρώπινο. Γιατί να νιώθουμε αυτήν την εφιαλτική ματαίωση ότι δεν τα καταφέραμε; Το έχω ζήσει αυτό το πράγμα.

Παιδιά πάτε καλά; Αυτό μου ήταν το πιο δύσκολο να το παραδεχτώ από όλα τα υπόλοιπα. Πως θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε. Αυτό με βασάνιζε πάρα πολύ καιρό. Το φορτώνεσαι γιατί είναι μέσα σου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μυρτώ Αλικάκη.