Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα! Γενέθλια για την κόρη του Θάνου Πετρέλη - Του μοιάζει τρελά η 14χρονη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θάνος Πετρέλης μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά στο "γυαλί", ωστόσο μέσα από τα social media του δείχνει συχνά κομμάτια από την ζωή του με την σύζυγο και τα παιδιά του. Γι' αυτό άλλωστε είναι και πολύ αγαπητός στο κοινό, διότι έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και φαίνεται πως προτεραιότητα για τον ίδιο έχει μόνο η οικογένειά του και δεν έχει παρασυρθεί από την δημοσιότητα και την επιτυχία του (δείτε εδώ το ακραίο περιστατικό που έζησε πάνω στην πίστα).

Τις προάλλες, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της δεύτερης κόρης του, της Σήλιας, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Μόλις έκλεισε τα 14 και η τούρτα της ήταν ολόκληρη υπερπαραγωγή. Πάνω της είχε μία κλακέτα κινηματογράφου στην οποία αναγράφονταν τα στοιχεία της και δίπλα υπήρχε ένα δοχείο για ποπ κορν, που είτε μαρτυρά την καριέρα που θέλει να ακολουθήσει είτε δείχνει την αγαπημένη της ασχολία.

Αυτή είναι η 14χρονη κόρη του Θάνου Πετρέλη

Θάνος Πετρέλης κόρη
Instagram / Θάνος Πετρέλης

Αυτό είναι το μεγαλύτερο παιδί του

Παρόλο που έκανε και συνεχίζει να κάνει μεγάλη επιτυχία, ο ίδιος συνηθίζει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι όσα γνωρίζει κανείς για την προσωπική του ζωή είναι λίγα. Ωστόσο, είναι γνωστό πως ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης παντρεύτηκε το 2006 με την καλή του, Σοφία Μοσχοπούλου, και μαζί έχουν αποκτήσει τρεις πανέμορφες κόρες. Την Αγάπη, που γεννήθηκε την ίδια χρονιά που πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού, την Σήλια που γεννήθηκε το 2009 και την Ζένια που γεννήθηκε το 2015 (δείτε την μικρότρη κόρη του εδώ).

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, εντόπισε πρόσφατα τον ίδιο με την γυναίκα και το μεγάλο τους παιδί στο θέατρο και οι τρεις τους φαίνονται πολύ δεμένοι. Είναι ψηλή, με σκούρα καστανά μαλλιά, όπως και ο πατέρας της, και έχει πάρει και τα καταγάλανα μάτια του. Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πια!

Θάνος Πετρέλης σύζυγος κόρη