«Δεν θα ήθελα να πάω ξανά» - Οι αιχμές της Έλενας Τσαγκρινού για την Eurovision

«Έφαγες την πίκρα, που δεν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα ήθελα να πάω ξανά» - Οι αιχμές της Έλενας Τσαγκρινού για την Eurovision

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία με τον σύντροφό της dj Stephan (δείτε εδώ αν θα παντρευτούν ή όχι) και τον λόγο που δεν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision.

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού για την Eurovision & τον σύντροφό της

«Αν έβγαινα πιο ψηλά στις θέσεις, που μου είπαν πως αδικηθήκαμε, θα ήθελα. Έφαγες την πίκρα, που δεν φτάνεις σε ένα επίπεδο που πιστεύεις ότι μπορείς να πας και μετά απογοητεύεσαι λίγο. Ίσως να μην το ξαναέκανα.

Έχει την δυσκολία του, αλλά έχει και το ωραίο ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Μεταξύ μας είναι αληθινή η σχέση και θέλουμε κι οι δύο να πάμε καλά. Έχει τύχει να του πω μου αρέσει αυτό το τραγούδι και να το βγάλουμε και να που δεν μου αρέσει… Είναι ο χαρακτήρας σκύλος που γαυγίζει, δεν δαγκώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Ποιος θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στην Eurovision

Μετά την απόφαση των αρμόδιων για την τελική απόφαση, σχετικά με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eurovision (δείτε εδώ ανάμεσα σε ποιους ήταν) ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον Victor Vernicos, με το τραγούδι του «What they say».

Να υπνεθυμίσουμε ότι οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι του νεαρού τραγουδιστή, ήταν αρκετά δυναμικοί και ανταγωνιστικοί, αλλά ο Victor κατάφερε να τους κερδίσει και να πάρει την θέση της εκπροσώπησης, για την Eurovision 2023.

O 16χρονος Βίκτωρας Βερνίκος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision. Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι ανιψιός της φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Στην επιλογή αυτή κατέληξε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΡΤ, έχοντας προηγουμένως συναντηθεί με τους επικρατέστερους υποψηφίους, και συνυπολογίζοντας, βέβαια, την αξιολόγηση της 70μελούς Επιτροπής Κοινού, η οποία για πρώτη φορά μετείχε στη διαδικασία της επιλογής.

Η τελική τριάδα ήταν: Το τραγούδι «Liar» με τη Μελίσσα Μαντζούκη, ο Βίκτωρ Βερνίκος με το τραγούδι «What they say» και το «Shout out» από το ντουέτο Αντωνία Καούρη και Μαρία Μαραγκού.

Ο Βίκτορ Βερτίκος που θα εκπορσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023

Το τραγούδι της Ελλάδας επιλέχθηκε συνδυαστικά με συντελεστή βαρύτητας 50,6% στην ψήφο της Επιτροπής Κοινού έναντι 49,4% της ψήφου της Επιτροπής της ΕΡΤ.

Για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση από δύο Επιτροπές, ακριβώς όπως θα προκύψει το νικητήριο τραγούδι στον Τελικό της Εurovision 2023, ύστερα από την πρόσφατη αλλαγή στους κανόνες ψηφοφορίας (δείτε τες εδώ).