Επτά χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη - Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη

Η συγκινητική ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επτά χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη - Το δημόσιο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη

Επτά χρόνια συμπληρώνονται αύριο, Σάββατο 28/2 από το μοιραίο πρωινό της ίδιας μέρας το 2016, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα, στο απόγειο της καριέρας του.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή επέβαιναν και δύο γυναίκες φίλες του, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακού, οι οποίες σώθηκαν από θαύμα. Η πρώτη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια βιώνει τον δικό της Γολγοθά με την υγεία της, αλλά και τις δίκες με την οικογένειά του που συνεχώς παίρνουν αναβολές, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook για τα επτά χρόνια από τη μέρα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τα 7 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «7 χρόνια περάσανε ψυχή μου…».

Το ξέσπασμα με αφορμή το Metoo και την υπόθεση Παντελίδη

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η Αρναούτη τρέχει ακόμα δικαστικά με την οικογένεια του Παντελίδη, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει κάποια πλεκτάνη πίσω από το ατύχημα για την οποία ευθύνονται η ίδια και η Φρόσω Κυριακού, που ήταν η συνοδηγός. Βέβαια η Αρναούτη αποκόμισε πολύ μεγάλα τραύματα από αυτή τη νύχτα, αφού μετά το βαρύ τραυματισμό της αναγκάστηκε να κάνει 18 χειρουργεία και ταλαιπωρείται ακόμα και σήμερα.

Γράφει λοιπόν η κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη».

Η νέα οργισμένη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελίδη και το metoo