Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω κάνει...» - Τα αλλάζει ο πρώην παίχτης του Survivor All Star

Όλα όσα είπε στον αέρα του "Γειά σου"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω κάνει...» - Τα αλλάζει ο πρώην παίχτης του Survivor All Star

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» βρέθηκε καλεσμένος, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, που πριν από λίγες μέρες πήγε καλεσμένος σε μια εκπομπή και "κατάκραξε" την παραγωγή του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τον λόγο) αναφέρθηκε στο κλίμα που υπήρχε στην καλύβα του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν να φλερτάρει με την Εύη Σαλταφερίδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση για να αποχωρήσει από το Survivor All Star ήταν ομόφωνη σχεδόν (δείτε εδώ ποιος δεν τον ψήφισε), διότι συνεχώς δεν συνεργάζονταν με τους συμπαίκτες του και έκανε πράγματα που έκανε τους άλλους έξαλλους (δείτε εδώ τι έκανε).

Η αλήθεια για τον Σώζων και την Σαλταφερίδου περί φλέρτ

«Όταν πήγα εκεί πέρα, νόμιζα ότι θα μπω μέσα σε μια παρέα. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν τις προκαταλήψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου. Αρχικά είναι φίλος με την Εύη από πάρα πολύ παλιά, πριν από το 2017, όταν ήταν ακόμα τα δοκιμαστικά. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Είναι παίκτρια όμως με ηγετικές τάσεις. Και αυτό φαίνεται από το ότι πάντα αυτή μας μάζευε και μας μιλούσε για όλα.

Εγώ αυτό που θα ήθελα ήταν να κάτσουμε μια ώρα στην παραλία όλοι μαζί και να μιλήσουμε να δούμε γιατί η ομάδα έχει χάσει περίπου 8 έπαθλα σε πολύ λίγο καιρό. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν η κερδοσκοπία τους και το είδα ξεκάθαρα, δεν είχε καμία σχέση με παλιά. Καμία σχέση.

Τώρα ακόμα και σε αυτά που λέγαμε μόνοι μας, ο ένας έδινε τον άλλον. Είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και ο ένας λέει πράγματα για τον άλλον πίσω από την πλάτη τους. Εγώ χαίρομαι που βγήκα από το παιχνίδι γιατί είδα όλα όσα έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη μου. Έχω την συνείδησή μου καθαρά. Περαστικά σε αυτούς που έμειναν μέσα και νομίζουν ότι κάνουν τηλεόραση», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά την Εύη Σαλταφερίδου, παραδέχτηκε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Δεν έχω φλερτάρει μαζί της ούτε ένα λεπτό από τη ζωή μου και δεν θα το έκανα».