«Συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον...» - "Σούσουρο" με την αντίδραση του Μπο για τον καβγά της Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον...» -

Στο αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star πρόκειται να γίνει μεγάλος χαμός, καθώς μπαίνει στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου, η πρώην σύντροφος του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, και οι δυο τους θα αρχίσουν να καβγαδίζουν άγρια μπροστά σε όλους, με την τραγουδίστρια να ουρλιάζει πως εκείνος είναι η ντροπή της Κύπρου (δείτε εδώ όλο το σκηνικό).

Για όσους δεν θυμούνται ή δε γνωρίζουν, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κύπριος άρχισε να φιλιέται με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο δάσος (δείτε εδώ το τατουάζ που έκανε για εκείνον), ενώ είχε γίνει γνωστό πως εκείνη είχε σχέση με τον Μπο και εκείνος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μπορεί τόσο καιρό να μην είχε κάνει πολλές δηλώσεις για το σκηνικό και να κρατούσε τον θυμό της για τον εαυτό της, όμως φαίνεται πως τώρα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Βλέποντας, λοιπόν, αυτό το στιγμιότυπο και ο Μπο, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί της Κυριακής 19/2 και εξήγησε ποια είναι η άποψή του σχετικά με όλο αυτό και πως είναι η ζωή του πλέον μετά από αυτή την τραυματική του εμπειρία.

Η αντίδραση του Μπο στον καβγά του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

«Το είδα το trailer του Survivor. Κανένα σχόλιο, δεν με απασχολεί το Survivor, δεν το παρακολουθώ πλέον», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της, έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρώ πολύ άνανδρο αυτό που κάνει ο Μάριος το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αλλά από εκεί και πέρα τον κρίνει ο κόσμος, από τη στιγμή που εκτέθηκε στην τηλεόραση και σε όλη την Ελλάδα. Συμφωνώ και με τον Μαρτίκα, συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον είπε “ντροπή της Κύπρου”».

«Ανούσιο δεν ήταν. Με στεναχώρησαν θα έλεγα, δεν με πλήγωσαν. Δεν ήταν κάτι που με στιγμάτισε και “πω πω τι έπαθα”. Ήταν κάτι που φάνηκε αλλιώς, εξελίχθηκε αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή και μια χαρά. Ο καθένας πορεύεται με τις συνέπειες των πράξεών του. Σαφώς και ό,τι δίνεις, παίρνεις», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: spoiler 19/2 - Θα έχουμε παρατράγουδα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία