Το αποκάλυψε με μία φωτογραφία - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου

Επιβεβαιώθηκε το youweekly πανηγυρικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς κανείς δεν γνώριζε πως αυτός ήταν ένας από τους πιο βασικούς λόγους που έμεινε εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας έκτοτε μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο (δείτε εδώ ποιος είναι, τι δουλειά κάνει και ποια είναι η διαφορά ηλικίας τους) και περιμένουν να κρατήσουν επιτέλους στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Πρέπει να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης πλέον και μόλις αποκάλυψε δημόσια ποιο είναι το φύλο του παιδιού. Μπορεί εμείς να σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr, ωστόσο μας επιβεβαίωσε μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Κυριακής 19/2.

Αυτό ειναι το φύλο του μωρού της Ιωάννας Μαλέσκου

«Είναι το λεγόμενο «baby pink» και οι ουρανοί «βρέχουν» αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η «ομπρέλα» σου ! Με αγάπη, η μανούλα σου. Είναι κορίτσι», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της και γέμισε με σχόλια από κόσμου που θέλησε να της ευχηθεί για το πλάσμα που μεγαλώνει μέσα της.

Ιωάννα Μαλέσκου μωρό
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον καλό της

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου σε δημόσια έξοδο της και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

«Χαίρομαι που συναντιόμαστε γιατί αρκετό καιρό τώρα δε σας μιλούσα και νομίζω πλέον καταλαβαίνετε τον λόγο. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε.

Δε μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα (εμείς όπως το γνωρίζουμε - αποκλειστικό). Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…»είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε για το γάμο και την ζωή της από εδώ και πέρα: «Έχω τόσο πειθαρχημέννο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα».