«Έχω σχολιάσει πολύ στη...» - Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Ηλιάκη για την επαγγελματική της πορεία

«Δεν θα ήταν το ίδιο σήμερα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω σχολιάσει πολύ στη...» - Το ξεκαθάρισμα της Μαρίας Ηλιάκη για την επαγγελματική της πορεία

Το πρωί της Κυριακής (19/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα ξέσπασε για ένα συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του OPEN για την νέα εκπομπή που σε λίγο καιρό θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη κλήθηκε να απαντήσει για την επέτειο των 30 χρόνων του ΑΝΤ1 αλλά και τα πράγματα που έχει κάνει στην τηλεόραση στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για το "Κους Κους" και τους ανθρώπους της τηλεόρασης

«Δε μου λείπει η εποχή του Κους Κους. Ήταν πολύ ωραία για τότε. Δεν θα ήταν το ίδιο σήμερα. Τώρα θα ήταν όλα αλλιώς» δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη.

Πότε θα δούμε την καινούργια της εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη; Η ίδια απαντά:

«Θα βγει. Δεν ξέρω πότε. Θα είναι σίγουρα στο Μακεδονία TV, τώρα για τον ΑΝΤ1 δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει να λέω ότι θα είναι κάτι σαν κάτι άλλο. Τώρα που το βλέπω που το γυρίζουμε με τον Νικόλα, νομίζω ότι θα είναι ωραίο», ενώ δήλωσε άγνοια ως προς τους καλεσμένους που φημολογείται ότι αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην εκπομπή.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια άλλη πρόταση από τον ΑΝΤ1. Το ζωντανό μου λείπει, είναι αγάπη, άλλο πράγμα. Δεν θέλω όμως πια να σχολιάζω κανέναν και τίποτα. Έχω περάσει σε άλλη φάση. Έχω σχολιάσει πολύ στη ζωή μου» τόνισε σε άλλο σημείο η Μαρία Ηλιάκη.

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η παρουσιάστρια ήθελε να μοιραστεί κάποια νέα για την νέα της εκπομπή. Μάλιστα την ώρα που την προλογούσαν στην εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με ένα σκηνικό και σηκώθηκε να φύγει (δείτε εδώ τον λόγο).

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή Flashback, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Είπα: τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα… και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.