Σοφία Βογιατζάκη: «Γιατί να στεναχωρηθώ;» - Η απάντηση της ηθοποιού για τον Κιμούλη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Κυριακής (19/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μετά το σχετικό απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του J2US (δείτε εδώ ότι έγινε χθες) προβλήθηκαν οι δηλώσεις των ηθοποιών και καλλιτεχνών που στελεχώνουν τον φετινό κύκλο του μουσικού show του Νίκου Κοκλώνη.

Μέσα σε αυτούς ήταν και η Σοφία Βογιατζάκη, που θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της, σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη. Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχες προβεί σε δηλώσεις για τον θεατρικό παραγωγό, οι οποίες ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ», είχε πει η ηθοποιός για τον Κιμούλη.

Αμέσως μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Σπύρος Μπιμπίλας συγκεκριμένα, την "έκραξε" κατηγορηματικά για τα όσα υποστηρίζει για τον θεατρικό παραγωγό (δείτε εδώ τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ).

Η απάντηση της Βογιατζάκη για τον Κιμούλη και τον Μπιμπίλα

Η Σοφία Βογιατζάκη, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τις δηλώσεις της και τους λόγους που προέβη σε αυτές, μίλησε αποκλειστικά στη κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Επιβάλλονται να ακούγονται όλες οι απόψεις. Δημοκρατία έχουμε. Μου έγινε μια συγκεκριμένη ερώτηση από δημοσιογράφο και απάντησα σε αυτήν. Γιατί να στεναχωρηθώ για τις δηλώσεις που έκανα; Πιστεύω όσα είπα. Από 10 ετών τον θαυμάζω. Δεν ρωτήθηκα για το «Metoo» αλλά για το ποιος είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Όταν συνεργαστώ, θα μπορέσω και να έχω προσωπική άποψη να μιλήσω με λεπτομέρειες».

Τη δική του απάντηση έδωσε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν ρωτήθηκε εάν μίλησε με τη Σοφία Βογιατζάκη.

«Γιατί να μη μιλήσω με τη Σοφία; Δήλωσα πως είμαι αντίθετος με αυτά που είπε και την επόμενη μέρα ήμασταν μαζί. Εγώ δεν έχω αμφισβητήσει το ταλέντο του Κιμούλη.