Παρά την ενοχή του τον στηρίζει ακόμη - Η αναφορά της Βάσιας Τριφύλλη στον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν το συζητώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλλιπίδη. Η σπουδαία ηθοποιός είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια της, όπως με την υπόθεση Παπαγιάννη (δείτε εδώ τα λόγια της) και στην συνέντευξη της έκανε λόγο για τον ηθοποιό, που κατηγορούνταν για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό (δείτε εδώ για ποια κατηγορία αθωώθηκε).

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός πριν από λίγες μέρες είχε ξανα αναφερθεί στον Φιλιππίδη και αποκάλυψε μερικά περιστατικά ξεσπάσματος, που ήταν παρούσα (δείτε τα εδώ).

Η αναφορά της Τριφύλλη στον Φιλιππίδη

Είχατε δηλώσει πως τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπάτε...

Πάρα πολύ, έχει τρομερό ταλέντο ο άνθρωπος.

Θα θέλατε να τον δείτε στο θέατρο ξανά;

Δεν το συζητώ, θα ήθελα να παίξω μαζί του.

Αληθεύει ότι ήταν ένας εκρηκτικός άνθρωπος;

Τόσο εκρηκτικός όσο και εγώ, γιατί και εγώ είμαι εκρηκτική.

Υπήρξε συνάδελφός σας που να προσπάθησε να σας παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Όχι! Εμένα ή με ερωτεύεσαι ή όχι. Όταν δούλεψα μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Άλσος είχε νεύρα και μια μέρα και άρχισε να κοπανάει τις πόρτες. Βγαίνω εγώ ψύχραιμα και του λέω «Πετράκη μου θα αγοράσει καινούργιες;». Έβαλε τα γέλια, αγκαλιαστήκαμε και τελείωσε.

Δεν είχατε δει σκηνικά να είναι πιο διαχυτικός με τις άλλες κοπέλες από όσο θα έπρεπε;

Όχι ποτέ. Ο Πέτρος είχε πολλά νεύρα, όπως και εγώ. Τον λάτρευα, δεν ήμουν η μόνη τρελή της παρέας.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Φιλιππίδη!
(ndp)

Μπορεί στο πρόσωπο της Βάσιας Τριφύλλη, ο Φιλιππίδης να βλέπει μια φίλη, αλλά από την άλλη ο Γιάννης Μπέζος σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφου δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη.

«Όταν παίζουν τα θέατρα είναι γεμάτα. Η δουλειά η δική μας είναι άλμα στο κενό χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Και γι’ αυτό δεν μπορούν να την καταλάβουν οι περισσότεροι και δεν χρειάζεται να την καταλάβουν και δεν πρέπει να την καταλάβουν. Είναι μια ιδιαίτερη δουλειά, πολύ γοητευτική, πολύ σκληρή και πολύ ανταγωνιστική. Σου χαρίζει μεγάλες χαρές και μεγάλες πίκρες», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στην ερώτηση «ποια είναι η μεγαλύτερη χαρά που σας έχει χαρίσει η δουλειά», ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Δεν απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις, αυτά είναι για τα νέα παιδιά που πρωτοβγαίνουν. Δεν απαντάω σε αυτά».

Όσον αφορά την εκπομπή στο Open, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Προς το παρόν δεν έχει γίνει συζήτηση για του χρόνου».