Μαίρη Συνατσάκη: «Στην Ελλάδα που δεν...» - Οι "αγωνιστικοί" χαιρετισμοί της στους Τούνη και Αλεξάνδρου

Η ανάρτηση της στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι λένε τουλάχιστον, διότι στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν γιορτή (δείτε εδώ τον λόγο). Το ζευγάρι γιορτάζει διπλά, βέβαια, διότι η Μαίρη Συνατσάκη τους υποστήριξε δημόσια σε insta-story στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μετά την κατακραυγή που δέχτηκαν όταν έβγαλαν τον μικρό "πιράνχας" στα χιόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τούνη και ο Αλεξάνδρου, όταν χιόνισε στα βόρεια προάστια (5/2) θέλησαν να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές που έζησαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια θετικά προς το ζευγάρι και την κίνηση του να βγάλει το μωρό στο κρύο.

Πολλοί έγραψαν πως είναι απαράδεκτοι που τον έβγαλαν από το σπίτι με αυτό τον καιρό και πως τα κάνουν όλα για τα λεφτά και την διαφήμιση, καθώς οι φόρμες που φορούσαν ήταν της εταιρίας της Ιωάννας Τούνη - δείτε εδώ τις φωτογραφίες.

Μετά τα τόσα αρνητικά σχόλια τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη θέλησαν να απαντήσουν όσους "νομίζουν πως γνωρίζουν" τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το μοντέλο λοιπόν και επιχειρηματίας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το παρακάτω:

«Υπενθυμίζω το άρθρο του Ιωάννη - Πρασσά - διδάκτορα Μοριακής Βιολογίας και ερευνητή στο τμήμα Παθολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Mount Sinai Hospital του Τορόντο - "Κανένας δεν παθαίνει κρύωμα/κρυολογήμα από το κρύο" κάτι που στη χώρα μας δυσκολευόμαστε πολύ να κατανοήσουμε ακόμα και που αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αλήθεια.

Χρόνια αργότερα, μια φίλη που δουλεύει σε παιδικό σταθμό στην Σουηδία, μου εξηγούσε ότι ο καθημερινός περίπατος και ο χρόνος έξω από την τάξη δεν αναβάλλεται για κανένα λόγο», δημοσίευσε μεταξύ άλλων.

Δημήτρης Αλεξάνδρου instagram

Δημήτρης Αλεξάνδρου μωρό χιόνια

Η ανάρτηση της Συνατσάκη για την Τούνη και τον Αλεξάνδρου

Η Μαιρη Συαντσάκη που και εκείνη πολλές φορές έχει δει να την κρίνουν για τον τρόπο που επιλέγει να μεγαλώνει την κόρη της, θέλησε να στείλει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από ένα insta story στο οποίο έγραψε,

«Στην Ελλάδα που δεν κάνει και σχεδόν ποτέ κρύο, “Ζακέτα να πάρει”. Εν τω μεταξύ στη Νορβηγία…,, (Κάνω κρυφοτάγκ Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη που οριακά τους κρέμασαν στο Σύνταγμα που έβγαλαν το μωρό τους στα χιόνια)»

Η ανάρτηση της Συνατσάκη για τους Τούνη και Αλεξάνδρου!