Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όλοι παλεύουμε να...» - Η τοποθέτηση του παρουσιαστή για τους Βανδή&Μπισμπίκη

Όλα όσα είπε στον αέρα της ΕΡΤ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όλοι παλεύουμε να...» - Η τοποθέτηση του παρουσιαστή για τους Βανδή&Μπισμπίκη

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» όπως και σε όλες τις εκπομπές σήμερα πρώτο θέμα συζήτησης, ήταν το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη και τα φιλιά του με την Δέσποινα Βανδή, πάνω στην πίτσα του νυχτερινού μαγαζιού που εργάζοντας (δείτε εδώ τι είπε η Μελέτη).

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, λοιπόν, μετά την πενθήμερη απουσία του από το πλατό της ΕΡΤ - δείτε εδώ τον λόγο - τοποθετήθηκε σχετικά με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, που κατακερανώθηκαν απο τους χρήστες του twitter - δείτε εδώ τα σχόλια τους.

Η τοποθέτηση του Σεργουλόπουλου για την Βανδή και τον Μπισμπίκη

«Τα είδα τα μπουζούκια. Αν είναι ερωτευμένος, τι μπάστα, τι...κακό κανένας δεν κάνει. Τα βλέπω όμως, και η έκφραση της αγάπης είναι ωραία. Να εκφράζεις δημοσίως την αγαπη σου είναι πάρα πολύ ωραίο. Όλοι παλεύουμε στις δημόσιους χώρους να εκφράζουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό είναι σπουδαίο, όταν το κάνει κάποιος», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Ελένη Βιτάλη όμως του κατέκραξε

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη, αφού χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της, βλέποντας το γεγονός να αναδημοσιεύετε, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο που μιλούσε για το όλο γεγονός στο νυχτερινό κέντρο.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!», έγραψε.

Και σε νέο σχόλιο επίσης σημείωσε: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Ελένη Βιτάλη για Βανσή Μπισμπίκη